Kim Kardashian gaf toe dat ze haar nichtje heeft gephotoshopt, waar, maar waarom?

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian gaf toe dat ze haar nichtje heeft gephotoshopt, waar, maar waarom?
Kim Kardashian gaf toe dat ze haar nichtje heeft gephotoshopt, waar, maar waarom?
Anonim

Kim Kardashian heeft behoorlijk wat controverses ondervonden sinds ze beroemd werd in 2007, na de lancering van de reality-tv-show van haar familie.

Van een bruiloft die 72 dagen duurde tot een extreem dieet waardoor ze in de jurk van Marilyn Monroe paste, tot het insinueren dat vrouwen gewoon "van hun verdomde kont moeten stappen en gaan werken", heeft Kardashian kwam in het verleden verschillende keren onder vuur te liggen en is nu gewend om als een professional met de druk van roem om te gaan.

Ondanks het feit dat Kardashian fouten maakt en kritiek krijgt gedurende haar tijd in de schijnwerpers, geloven haar aanbiddende fans nog steeds dat ze een geweldig rolmodel is.

De moeder van vier werd echter gedwongen om zichzelf uit te leggen in juli toen werd onthuld dat ze in december 2021 een afbeelding van haar nichtje True Thompson had gephotoshopt. Hoewel de uitleg voor sommige fans logisch was, anderen waren niet zo overtuigd.

Wanneer en waarom heeft Kim Kardashian haar nichtje waar gephotoshopt?

In juli 2022 gaf Kim Kardashian toe dat ze True Thompson, de dochter van haar zus Khloe Kardashian, op een foto had gephotoshopt met haar dochter Chicago. De originele foto liet Chicago zien poseren met Stormi Webster, de dochter van Kardashian's andere zus, Kylie Jenner.

Kardashian photoshopte True's gezicht op Stormi's om het te laten lijken alsof Chicago de foto had gemaakt met True, niet met Stormi. De foto toonde de twee kleine meisjes die Minnie Mouse-oren droegen en Ariel-bubbels vasthielden na een reis naar Disneyland. Kardashian deelde de foto in december 2021 op sociale media.

Internetgebruikers vermoedden dat Kardashian de afbeelding had gephotoshopt, maar ze gaf het uiteindelijk zeven maanden later toe nadat zus Khloé onthulde dat ze True voor de eerste keer naar Disneyland bracht - wat duidelijk maakte dat het niet echt was True op de foto met Chicago.

"Ugh, deze heeft wat serieuze uitleg nodig", schreef Kim op haar Instagram-verhaal, nadat fans het plotgat hadden genoemd, later bekennend dat ze haar nichtjes had verwisseld omdat de originele foto niet overeenkwam met de esthetiek van haar Instagram-raster.

Gefotoshopte afbeelding van True en Chicago
Gefotoshopte afbeelding van True en Chicago

"De originele foto's waren Stormi!" schreef ze en deelde de echte foto met de dochter van Jenner. "Ik vroeg echter @kyliejenner of ik ze mocht posten en ze zei dat ze op dit moment niet echt het gevoel had dat ze iets moest posten en daarom respecteer ik dat!"

Kardashian voegde eraan toe dat ze het gebrek aan toestemming van Jenner niet mijn IG-feed zou laten verknoeien. Chi droeg roze en het paste perfect.”

Hoe reageerden fans op het Photoshoppen?

Terwijl de Kardashian-zussen leken te lachen om de mislukte montage, uitten sommige fans hun teleurstelling online. Vooral internetgebruikers waren niet onder de indruk dat Kardashian niet alleen True's gezicht op Stormi's lichaam had gephotoshopt, maar dat ze Stormi's huid donkerder had gemaakt om bij True's toon te passen.

The Sun meldde dat een Reddit-gebruiker "afschuwde" van de acties van Kardashian en schreef op het platform: "KIM VERDONKERDE DE HUID OP STORMI'S HAND OM WAAR TE PASSEN. Ik wil dat iedereen serieus begrijpt hoe walgelijk en losgeslagen dit is. Zo ongelooflijk fout."

Een andere Reddit-gebruiker was het oneens met het feit dat Kardashian de foto's überhaupt heeft bewerkt om een Instagram-raster te maken waarvan ze dacht dat het er goed uitzag. "Akkoord", schreef de gebruiker. "Omdat het eerlijk gezegd impliceert dat de kinderen esthetiek zijn. Als kleine rekwisieten.'

Waarom wilde Kylie Jenner geen foto van Stormi online?

Hoewel Kardashian niet uitweidde waarom Jenner haar verzoek om een foto van Stormi te plaatsen afwees, meldt The Sun dat Jenner met opzet een pauze nam op de sociale media op het moment dat de foto werd geplaatst.

Het kwam weken nadat Jenner's partner Travis Scott optrad op het Astroworld Festival in Houston in november 2021, waarbij 10 mensen werden gedood in een massale menigte.

Jenner en Scott bleven allebei stil na de tragedie nadat Scott werd berispt omdat hij zijn optreden tijdens de golf voortzette, ondanks het feit dat leden van het publiek om hulp schreeuwden en ambulances en paramedici zorgden voor mensen in nood.

Hoewel Jenner de komende weken niet op sociale media bleef, gaven zowel zij als Scott verklaringen af.

"Ik ben absoluut kapot van wat er gisteravond is gebeurd", zei Scott na de show. "Mijn gebeden gaan uit naar de families en al diegenen die getroffen zijn door wat er is gebeurd op Astroworld Festival."

Ondertussen zei Jenner dat ze "duidelijk wilde maken dat we niet op de hoogte waren van de dodelijke slachtoffers totdat het nieuws naar buiten kwam na de show en in geen enkele wereld zou zijn blijven filmen of optreden."

Jenner keerde terug naar sociale media met een post op kerstavond gewijd aan de nieuwe cover van 'Jingle Bells' van haar moeder Kris Jenner. Fans waren verheugd om de realityster terug te verwelkomen, hoewel sommige bezorgde Instagram-gebruikers vroegen hoe Scott was en de tragedie vermeldden in het commentaargedeelte.

Sindsdien zijn er meerdere rechtszaken tegen Scott gestart, waarvan er één een schadevergoeding van $ 10 miljard eiste. Advocaten hebben momenteel gemengde meningen over de vraag of de rapper aansprakelijk kan worden gesteld voor het betalen van schadevergoeding.

Aanbevolen: