Fans twijfelen aan Alec Baldwins veiligheidstoezicht als producent van 'Rush

Inhoudsopgave:

Fans twijfelen aan Alec Baldwins veiligheidstoezicht als producent van 'Rush
Fans twijfelen aan Alec Baldwins veiligheidstoezicht als producent van 'Rush
Anonim

Fans worden wakker met het nieuws dat Alec Baldwin tijdens het filmen op de set een proppistool heeft afgevuurd, wat heeft geleid tot de dood van een bemanningslid en een ander met ernstige verwondingen in het ziekenhuis heeft achtergelaten. Het proppistool was bedoeld om losse flodders af te vuren, maar op de een of andere manier ging er iets heel erg mis en de situatie werd al snel dodelijk.

Dit is het soort nieuws dat niemand ooit zou verwachten of voor mogelijk zou houden. Alec Baldwin staat nu in het middelpunt van deze tragedie, en vragen over dit dodelijke ongeluk wervelen rond de betrokkenheid van de ervaren acteur bij deze beproeving.

In eerste instantie leek dit een vreselijk ongeluk, maar nu fans de kans hebben gehad om de informatie over deze zaak te verwerken, onderzoeken ze de onschuld van Baldwin en vragen ze zich af of hij kwaad bedoelde.

Het tragische ongeval op de set

Alec Baldwin verscheen op de set van Rust zoals hij al vele malen eerder heeft gedaan, maar 21 oktober bleek heel anders te verlopen dan iemand ooit had kunnen bedenken.

Tijdens het filmen vuurde hij wat hij dacht dat een proppistool was, maar schokkend genoeg bleek het een levend wapen te zijn.

Baldwins leven is voor altijd veranderd en hij draagt nu de verantwoordelijkheid voor de dood van de 42-jarige Halyna Hutchins, de regisseur van fotografie voor de film. Joel Souza, de 48-jarige regisseur, is gewond geraakt en ligt nog in het ziekenhuis. De details over zijn verwondingen zijn niet gemeld.

Terwijl de politie een formeel onderzoek voert om te bepalen wat zich ter plaatse heeft afgespeeld, starten fans een online onderzoek en beginnen er vragen over de onschuld van Baldwin naar boven te komen.

Alec Baldwin onder de loep

De reputatie van Alec Baldwin wordt nu onder de loep genomen door fans, net als zijn bedoelingen en acties tijdens het tragische incident van gisteren.

Fans schijnen een licht op de fijne kneepjes rond dit verhaal die gewoon niet kloppen.

Om te beginnen wijzen ze erop dat Baldwin niet alleen in de film speelde, maar ook de producent was, waardoor fans zich afvragen of hij de juiste veiligheidsmaatregelen had getroffen om het pistool te controleren voorafgaand aan het filmen.

Kritische fans vragen zich ook af waarom Baldwin in de eerste plaats een pistool op de cameraman en regisseur richtte. Fans willen weten wat Baldwin ertoe zou kunnen hebben gebracht om deze twee individuen onder ogen te zien en recht op hen te richten.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; 'Heeft hij zojuist iemand legaal vermoord, of kan hij er nog steeds voor worden gestraft? Wie is verantwoordelijk voor het controleren van de kogels en het wapen?' en "Dat is geen ongeluk, het heet nalatigheid en moord!!" net zoals; "Een vroege overweging is dat dit een film is die zich afspeelt in de jaren 1800, alle wapens waren niet dubbel uitgevoerd, wat betekent dat elk wapen van die tijd behalve een dubbelloops jachtgeweer en een Gatling-geweer na elke ronde gespannen moest worden."

Nog een bericht gelezen; "Een proppistool doodde er een en verwondde een ander? Heeft een projectiel er twee geraakt (wat voor soort PROP-pistool is dit) of heeft hij twee keer op twee verschillende mensen geschoten (geen ongeluk)"

Het onderzoek gaat door en er zijn op dit moment geen aanklachten ingediend. Condoleances gaan uit naar Halyna Huchins, en gebeden van hoop worden uitgesproken voor het volledige en spoedige herstel van Joel Souza.

Aanbevolen: