Fans reageren op Kanye West die juridische documenten voor naamswijziging indient

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Kanye West die juridische documenten voor naamswijziging indient
Fans reageren op Kanye West die juridische documenten voor naamswijziging indient
Anonim

Tot verbazing van niemand lijkt Kanye West officiële documenten te hebben ingediend om zijn naam wettelijk te wijzigen.

Volgens TMZ heeft de rapper juridische documenten ingediend bij de rechtbank van Los Angeles om zijn naam te veranderen. Natuurlijk, zoals het al een tijdje het geval is op zijn sociale-mediaplatforms, wil West eenvoudigweg "Ye" worden genoemd.

Kanye West puzzelt fans omdat hij zijn naam wettelijk wil veranderen

Het nieuws dat Kanye een aanvraag indiende om zijn naam te veranderen in gewoon Ye, deed fans twijfelen aan zijn motivaties. Volgens TMZ zal de rechter zijn verzoek waarschijnlijk inwilligen, wat betekent dat we vroeg of laat allemaal naar Kanye moeten verwijzen door de eerste drie letters helemaal te schrappen. Zijn achternaam, West, zal ook verdwijnen.

"Deze man denkt dat hij prins is", was een opmerking.

"Ik bedoel, hij is even geweldig", reageerde een ander.

"Ik veronderstel dat hij de voor- en nadelen van deze beslissing heeft afgewogen voordat hij deze nam", grapte een andere Twitter-gebruiker.

"Omg deze man heeft een Diddy of P. Diddy of Puff Daddy getrokken of is het nu Puffy?" een andere tweet hierover luidt.

Terwijl fans proberen te steunen, weten sommigen niet zeker waarom de rapper van zijn naam af zou komen. Eentje vroeg in het bijzonder waarom West zijn naam zou veranderen, en ook zijn middelste naam zou schrappen.

"Omari (Kanye's middelste naam) is een van de mooiste namen die ik ooit heb gezien. Waarom zou hij dat in godsnaam willen dumpen?" ze schreven.

Eindelijk reageerde iemand die duidelijk een fan is van West's ex-vrouw Kim Kardashian, op het nieuws.

"Hij is zo saai, ik begrijp waarom Kim hem dumpte", schreven ze.

Kanye en Irina (en de verzoeningsgeruchten met Kim Kardashian)

De rapper en zijn ex-vrouw van zes jaar kondigden in februari hun scheiding aan nadat in januari berichten over een op handen zijnde breuk de ronde deden.

Sinds de scheiding begonnen geruchten de ronde te doen dat West en Shayk - die een dochter deelt met acteur Bradly Cooper - een relatie hebben. De twee zijn samen gespot tijdens meerdere uitstapjes, waaronder een vakantie in de Provence, Frankrijk.

Veel onbevestigde bronnen hebben zich bij het gesprek aangesloten sinds de rapper en het supermodel uitgaan. Eerder dit jaar nam een anonieme bron contact op met de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi en beweerde dat ze Shayk hebben ontmoet en de relatie met West hebben besproken.

In juli zou de bron Shayk hebben ontmoet en dat ze "zo lief" was.

"Irina Shayk kwam vorige week binnen", zei de poster, maar specificeerde niet bij wat voor soort etablissement ze werken of waar ze werken.

"Ze was zo lief en dat doet me pijn om te zeggen, want ik ben de grootste fan van Kim, maar ze stelde eigenlijk vragen over mij/mijn leven en leek oprecht geïnteresseerd", voegde de bron eraan toe.

Sindsdien hebben Kim en Kanye verzoeningsgeruchten aangewakkerd omdat ze meerdere keren samen werden afgebeeld, maar nog geen officiële bevestiging.

Aanbevolen: