Dit feit laat fans twijfelen aan het Armie Hammer-schandaal

Inhoudsopgave:

Dit feit laat fans twijfelen aan het Armie Hammer-schandaal
Dit feit laat fans twijfelen aan het Armie Hammer-schandaal
Anonim

Met zoveel verschillende ogenschijnlijk uit de eerste hand verhalen, geruchten, roddels en 'bewijs' in het Armie Hammer-schandaal, is het moeilijk om erachter te komen wat de waarheid is. Mensen staan een beetje wantrouwend tegenover berichten dat Armie het de laatste tijd goed deed in de afkickkliniek, vooral omdat sommigen beginnen te vermoeden dat hij eerder vertrok dan gepland.

Dan is er het feit dat, zeggen fans, er "bewijs" is dat de primaire aanklager heeft gelogen over ten minste één beschuldiging in de zaak. Nu dat allemaal opgelost was, realiseerden fans zich dat er nog iets anders is dat in het algemeen duister lijkt.

Fans vragen zich af waarom er geen foto's zijn

In een beetje een ironische vraag realiseerde een fan zich dat hoewel er veel geruchten zijn opgedoken, inclusief formele beschuldigingen tegen Hammer, er één ding is dat niet is onthuld.

Fans willen weten waarom de foto's die Armie naar de gemelde slachtoffers zou hebben gestuurd, niet online zijn verschenen.

Niet dat iemand per se foto's wil zien die Armie heeft gestuurd die NSFW zijn, maar het punt is dat als de foto's beschikbaar zijn om te bekijken, internetspeurders vast en zeker dingen gaan optellen. Een fan zei bijvoorbeeld dat er foto's waren van Armie's handen die vervolgens werden vergeleken met een andere afbeelding om te bepalen of de aanklager de waarheid had verteld.

Het punt is dat de meeste mensen geen foto's hebben gezien, en ze hebben alleen schermafbeeldingen gezien van sms-berichten en posts op sociale media.

Dus waar zijn de foto's?

Sommigen zeggen dat er foto's zijn gelekt, maar dat dit niet had mogen gebeuren

Het is natuurlijk een open zaak, dus sommige dingen die als bewijs zijn gedocumenteerd, zullen niet openbaar worden gemaakt. Dat zou kunnen verklaren waarom de vermeende foto's die Armie Hammer naar verschillende slachtoffers zou hebben gestuurd, niet zijn opgedoken.

Sommige fans zeggen echter dat er een kort lek was, maar dat de beelden zijn ingetrokken. Het verhaal gaat dat Effie, de primaire aanklager in het Armie Hammer-schandaal, een foto heeft gepost die naar verluidt een foto is die Hammer naar haar heeft gestuurd.

Er wordt gezegd dat de afbeelding van Hammers hand en een bepaald aanhangsel is geweest. Fans zeggen dat de afbeelding is gelekt op het Lipstick Alley-forum, maar dat Effie daarna [haar account?] heeft verwijderd en de foto heeft "verwijderd".

Andere fans speculeerden dat wetten rond het delen van dergelijke afbeeldingen, ongeacht het verhaal of de rechtszaak erachter, als een vorm van wraak op de persoon op de afbeeldingen kunnen worden beschouwd. Het is dus mogelijk dat dat de reden is waarom het nog steeds stil is om de afbeeldingen te delen.

Aanbevolen: