Jennifer Lopez onderschrijft BTS Mashup en Army denken dat het een collab-hint is

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez onderschrijft BTS Mashup en Army denken dat het een collab-hint is
Jennifer Lopez onderschrijft BTS Mashup en Army denken dat het een collab-hint is
Anonim

Jennifer Lopez en BTS staan misschien op het punt een samenwerking te laten vallen - of dat is tenminste wat fans denken.

De zangeres en actrice heeft een TikTok-dansvideo van choreografe Sienna Lalau geretweet. De danseres, die eerder met BTS heeft gewerkt, pronkt met haar moves op een mashup van Cambia El Paso, een nummer van Lopez en Rauw Alejandro, en de recente bop Permission To Dance van de K-popgroep.

Heeft Jennifer Lopez net een hint gegeven naar een BTS-samenwerking?

“Deze mashup! Yesss, 'schreef Lopez op haar socials.

Lopez' goedkeuring trok de aandacht van het BTS-leger, de enorme fandom die de Zuid-Koreaanse popgroep viert.

“De samenwerking wanneer ? Of is dit een hint', antwoordde een fan.

"Ik denk dat het eraan komt", zei een ander.

Enkele van de meest adelaarsogen in het fandom merkten ook dat Lopez en BTS elkaar begonnen te volgen op Twitter. Elkaar volgen op sociale media is het equivalent van bevestigen dat er iets broeit.

“eerst volgden ze elkaar op twttr en nu is dit de hint voor een nieuwe samenwerking?” vroeg een BTS-fan.

“Weee demaaaaaan en een collllllllaaaaab pls in ieder geval met jhope hij is een geweldige danser en hij heeft dezelfde felle sfeer die jij hebt,” smeekte een andere fan.

BTS is klaar om in andere talen te zingen

Sommige fans bespraken ook de mogelijkheid dat BTS openstaat voor zingen in een andere taal dan Koreaans en Engels. Na hun singles in het Engels, heeft de K-popgroep gezegd dat ze geïnteresseerd zouden zijn in het zingen in andere talen, waaronder Spaans.

“RM heeft wel gezegd dat als en wanneer ze een nummer in het Koreaans, Engels of Spaans willen zingen, dat precies is wat ze zullen doen”, schreef een fan op Twitter.

Het feit dat Lopez een dansvideo heeft geretweet van Lalau, bekend van het helpen van BTS om hun groove op Dionysus te krijgen, zou een cruciale aanwijzing kunnen zijn voor een samenwerking.

“Dionysus had zoveel bewegende rekwisieten en drops, en de jongens - BTS - deden veel moeilijke bewegingen; ze zouden zelfs op hun handen op de grond vallen. Sommige fans reageerden op mijn sociale media om ervoor te zorgen dat BTS veilig zou zijn. Hun fans zijn zo liefdevol', zei de 19-jarige in een interview.

Werkt Lalau ook samen met Lopez en BTS? Alleen de tijd zal het leren.

Aanbevolen: