Louis York denkt dat Britney Spears professioneel was tijdens het schrijven van 'Circus

Inhoudsopgave:

Louis York denkt dat Britney Spears professioneel was tijdens het schrijven van 'Circus
Louis York denkt dat Britney Spears professioneel was tijdens het schrijven van 'Circus
Anonim

Louis York is een krachtig songwritingduo bestaande uit Claude Kelly en Chuck Harmony. De twee hebben baanbrekende anthems geschreven als 'Pretty Girl Rock' en 'Circus'.

Op de popcultuurpodcast Behind the Velvet Rope met David Yontef spraken ze over het werken met Britney Spears en hun professionele relatie met haar.

De sfeer van de entourage

"Ze is erg professioneel, " Kelly koos zijn woorden zorgvuldig omdat hij wist hoe het publiek momenteel hangt aan elk woord dat over het welzijn van de popster wordt gesproken.

"Er is de mediakant van wat ze over haar zeggen en er is de studio. Ik weet zeker dat ze zo is. En ze danst en zo ook. En bereidt zich voor op de tour."

Hij vervolgde dat haar gedrag in de hoogste mate professioneel was, "Ze is gewoon, ze ziet er bijna uit als een danseres. Dus het is als, 'Waar ik moet zijn. Wat is mijn, wat is mijn cue. Ik ken het geheel, Ik heb het uit het hoofd geleerd.' En zo werkt ze. Ze is geen treinwrak zoals mensen willen dat ze is."

Ze hebben zelfs de fans van Spears aangesproken die alle mogelijke details over haar conservatorium wilden weten. Gevraagd naar de omgeving van die studiosessies die haar comeback in 2008 voorbereidden, had Louis York alleen maar positieve herinneringen.

Gerelateerd: Noah Cyrus & Sarah Jessica Parker reageren op de bizarre tweet van Britney Spears

"Het was niet anders. Alle artiesten, eerlijk gezegd, ze is. Ik bedoel, Britney's geest was al een megaster toen ik op mijn vijf albums zat. En dus zouden er lijfwachten en beveiliging zijn, nee maakt niet uit. En zo reisde ze, zo reisde ze."

Typische LA-scène

"We zijn in LA. Dus je krijgt op dat moment niets anders dan een bewaakte popster, of dat het was, ze had een slechte, laatste, ik ga een slechte paar jaar toch."

circus britney spears
circus britney spears

Professionals met hun expertise hebben het waarschijnlijk allemaal gezien, en ze zijn niet van plan om geruchten over Spears te verspreiden. Los Angeles is zijn eigen universum als het gaat om wat als 'normaal gedrag' wordt beschouwd, zoals ze aangaven.

"Ik ben dat gewend met veel artiesten die komen werken. Ze komen allemaal met een teammanagers en assistenten en vrienden en vriendjes en slechteriken. Dus ik blokkeer al die dingen en ik ben daar. De teksten staan voor je klaar als je komt, de microfoon staat aan."

Aanbevolen: