Britney Spears zendt nu vampiervibes uit

Inhoudsopgave:

Britney Spears zendt nu vampiervibes uit
Britney Spears zendt nu vampiervibes uit
Anonim

Britney Spears heeft de fans de afgelopen maanden zeer vermaakt en betrokken gehouden met haar cryptische berichten en ze heeft zojuist de anti-aandacht verhoogd door een aantal serieuze vampiervibes uit te zenden.

Ze heeft nog nooit vampierbeelden of referenties gepresenteerd, dus fans waren meteen afgestemd om te zien waar dit allemaal over ging, en natuurlijk om de ware betekenis en eventuele verborgen berichten te ontcijferen die ze mogelijk probeert over te brengen.

Op het eerste gezicht lijkt Britney erg onder de indruk van zichzelf en deelt ze dit vampiernieuws opgewonden met haar fans. Daar zijn ze echter veel minder enthousiast over dan zij. In feite worden de meeste fans afgeschrikt door deze video en hun zorgen om het welzijn van Britney blijven groot.

Vampire Vibes

Britney houdt absoluut van elke minuut van haar vampiervibes en zet het bijschrift uit; "Ik ben een extreem slecht uitziende vampier ??‍♀️ maar dat is echt het hele punt !!!!"

Dat was alles wat nodig was om fans in verwarring te brengen, want er is niet echt veel 'vampier'-beeldvorming zichtbaar in de video. Britney lijkt iets bleeker te zijn dan normaal, en heeft dramatische eyeliner op, maar voor zover de werkelijke 'vampier'-gelijkenis niet echt wordt overgebracht in haar uiterlijk, zoals in het bijschrift zelf.

De video toont Britney in een zwarte doorzichtige top met een groene bh eronder, en het geheel is helemaal onhandig. Ze trekt op een vreemde manier aan haar topje, waardoor het lijkt alsof ze zich probeert uit te kleden, maar dan wiebelt ze in het rond en kijkt ze verdwaasd en geïrriteerd.

Fans zijn er niet zo zeker van dat ze enige gelijkenis met een vampier zien als Spears.

Fans weten het gewoon niet zeker…

Fans weten niet zeker of er iets vampierachtigs in deze video zit. Ze vragen zich echter zeker af wat er gebeurt om Britney op deze manier te laten handelen. Ze leek niet helemaal gelijk in de video, en nogmaals, fans maken zich zorgen.

Fan reacties op haar pagina omvatten; "Dit breekt mijn hart ?," en "ATP Ik zal een video maken van zus die haar tanden poetst.. Ik wil wat normaliteit zien ?."

Andere fans spraken haar bizarre gedrag en standvastige blik aan door te schrijven; "Ze ziet er zwaar medicinaal en gestrest uit," en "Rode vlaggen? Everyyyywhereeeee."

De betreffende berichten gingen verder met; "Dit past gewoon niet bij mij. Dit account KAN NIET door haar worden beheerd. Niets klopt," "Britney, je ziet er gedrogeerd uit," en "Je ziet er helemaal niet uit als een vampier, je ziet alsof je niet lekker bent."

Aanbevolen: