Fans denken dat ze het 'rode' bericht van Kylie Jenner hebben gedecodeerd

Inhoudsopgave:

Fans denken dat ze het 'rode' bericht van Kylie Jenner hebben gedecodeerd
Fans denken dat ze het 'rode' bericht van Kylie Jenner hebben gedecodeerd
Anonim

Fans die dachten dat Britney Spears de enige beroemdheid was die zich bezighield met cryptische berichten met verborgen betekenissen, hebben nu iemand om op te letten.

Kylie Jenner staat erom bekend regelmatig foto's te plaatsen van zichzelf, gekleed in verschillende outfits en pronkend met haar favoriete looks. Op het eerste gezicht leek haar laatste bericht op sociale media helemaal niet ongebruikelijk.

Echter, fans met arendsogen begonnen het bijschrift weg te halen en begonnen hun mening te geven over wat de post 'echt betekent'.

Het dragen van een stijlvolle, felrode outfit onthulde Kylie's post meer dan alleen haar nauwsluitende kleding… het onthulde dat ze misschien wel een aantal serieuze vaardigheden heeft als het gaat om slimme berichten.

Kylie's bijschrift

Als Kylie een manier probeerde te vinden om haar 38,1 miljoen Twitter-volgers snel te boeien, is ze daar zeker in geslaagd. Haar outfit was gloeiend heet en haar pose was verleidelijk. Alle ogen waren echter gericht op de woorden die ze had geschreven, wat al snel leidde tot een diepgaande analyse van een reeks van haar fans.

Het bijschrift zelf was eenvoudig. Het zei; "laat ze op rood", maar dat was alles wat de fans nodig hadden om de boodschap te ontcijferen en het voor zichzelf te begrijpen.

De meeste fans begonnen Kylie meteen de eer te geven voor haar slimme woordspeling. Een fan sprak dit direct aan door te zeggen; 'Kylie, dit is hilarisch! Ik realiseerde me dat je de kleur rood draagt, en rood klinkt als gelezen. Als je zegt "laat ze op ROOD" is het een woordspeling en je bedoelt echt "laat ze op lezen". Dit is hilarisch!! Je bent erg slim:)"

Wat betekent dit?

Als het je niet duidelijk is waar dit mee te maken heeft, kan de uitleg van deze fan misschien helpen om de kloof te overbruggen. Een fan maakte gebruik van dit gesprek om diegenen voor te lichten die niet helemaal zeker weten in welke richting deze Tweet moest gaan. De onthulling kwam in de opmerking; "Ik denk dat je verwees naar de term ze op "lezen" laten staan, wat inhoudt dat je ze ziet en toch ervoor kiest om ze te negeren, maar in je bericht heb je het poëtische apparaat en een woordspeling op "lezen" en "rood" gebruikt als verwijzing met de kleur van je outfit. Ik ben erg onder de indruk, mevrouw Kylie Jenner.'

Laat Kylie Jenner iemand 'ongelezen' achter?

Aanbevolen: