Billie Eilish-fans hebben dit bericht gedecodeerd in haar songtitels

Inhoudsopgave:

Billie Eilish-fans hebben dit bericht gedecodeerd in haar songtitels
Billie Eilish-fans hebben dit bericht gedecodeerd in haar songtitels
Anonim

Billie Eilish's aanstaande release van haar nieuwste album Happier Than Ever heeft haar luisteraars geïnspireerd om haar beste nummers opnieuw te bekijken. Deze bruisende maag van vlinders en de ontdekking van paaseieren.

Fans op TikTok en Twitter hebben een optimistisch bericht aan elkaar genaaid dat Eilish misschien al had gepland dat ze zouden vinden.

Kijken naar de toekomst

Een TikTok-gebruiker plaatste een video die de voorspelling van een mooie toekomst vertelt. Terwijl de tekst luid het hele scherm in beslag nam, speelde Eilish's nummer "Happier Than Ever" op de achtergrond.

De tekst luidt: "Jongens, jongens, hoor me uit", de onthulling begon in hoofdletters, "Mijn toekomst (is) alles wat ik wilde, daarom ben ik, gelukkiger dan ooit."

Wacht, wat?! Ze vermoedden verder dat dit mogelijk de naam van het volledige album zou kunnen zijn, hoewel we nu weten dat dit niet waar is. Op 30 juli zal Happier Than Ever live gaan en de groei achter Eilish' muziek laten zien.

De uitgebrachte tracklist bevat bekende favorieten zoals 'Therefore I Am' en niet-uitgebrachte nummers, waaronder 'Halley's Comet'. Morgen gaan we voor het eerst proeven van haar nieuwe geluid, warme gele tinten en zo.

'Jouw kracht'

"Your Power" wordt morgen uitgebracht en Eilish plaagde de aankondiging met een korte video met uitzicht op een sereen berglandschap. Is dit een metaforische blik op het komende en opwindende leven dat Eilish voor ogen heeft?

Het is een scherpe wending van haar gebruikelijke en even artistieke sombere melodieën. Van slaapverlamming tot de moeilijke waarheden van geestelijke gezondheid, de jonge zanger is er nooit voor terugdeinzen om de ruige details van het menselijk bestaan te bespreken.

Dus, wanneer haar liedjes haar trouwe volgers een geheim fluisteren dat, hoewel liefdesverdriet en zelfperceptie overweldigend kunnen zijn, er vreugden komen die we nog moeten ervaren.

De enige tekst die we tot nu toe van de single hebben gehoord, is een regel van Eilish die ons zegt: "Probeer je macht niet te misbruiken." Haar teksten nemen vaak een vorm van metafoor en symboliek aan, en waar nodig rauwe rechtlijnigheid.

Dit zou een knipoog kunnen zijn naar het vertrouwen dat we stellen in de mensen van wie we het meest houden. Dat vertrouwen komt met de kracht om emoties en vertrouwen te beïnvloeden.

Nu, dit is slechts een hypothese. Maar we moeten toegeven dat het best mooi is hoe haar geest ons in staat kan stellen om met slechts een paar woorden ons eigen verleden aan te boren.

Aanbevolen: