Dit is wat Madonna heeft gezegd over het daten van haar beroemde ex

Dit is wat Madonna heeft gezegd over het daten van haar beroemde ex
Dit is wat Madonna heeft gezegd over het daten van haar beroemde ex
Anonim

Ze heeft de afgelopen decennia zeker een interessant liefdesleven gehad. En Madonna is niet verlegen om haar gedachten te delen over haar exen, of haar huidige minnaar. Madge is verbonden geweest met tal van beroemde mannen, waaronder Sean Penn, met wie ze in de jaren '80 getrouwd was.

Maar voordat ze met haar volgende echtgenoot, Guy Ritchie, trouwde, en voordat ze met Carlos Leon, de vader van dochter Lourdes, verkering kreeg, ging Madonna kort uit met een ander beroemd gezicht. In feite delen zij en Sarah Jessica Parker dezelfde intrigerende ex.

Hoewel Sarah Jessica Parker alleen maar aardige dingen te zeggen lijkt te hebben over haar ex John F. Kennedy Jr., was Madonna niet zo aardig. Madge ging uit met JFK Jr. terwijl ze gescheiden was van Sean Penn, wees InStyle uit. Maar de rebound-relatie ging niet alleen maar over rozen.

De meeste fans herinneren zich dat de moeder van JFK Jr., Jackie, Madge niet zo mocht. Om te beginnen, zegt InStyle, werd Madonna's licentie met katholieke iconen niet gewaardeerd door de matriarch van de familie.

Maar Madonna had haar eigen klachten over de Kennedy's. Er is zelfs gezegd dat ze zei dat John een slecht humeur had. Ze ging zelfs zo ver om te zeggen dat zijn humeur "iets angstaanjagender" was dan dat van haar ex. Madonna en Sean Penn hadden tenslotte een tumultueuze geschiedenis, maar om te horen dat die gouden jongen JFK Jr. wat opgekropte woede koesterde, was waarschijnlijk schokkend voor fans van de overleden beroemdheid.

John F. Kennedy Jr. en Carolyn Besette
John F. Kennedy Jr. en Carolyn Besette

Het is natuurlijk niet zo dat Madonna is rondgegaan met het geven van interviews over John of het publiceren van haar eerdere relatie met hem. Al deze citaten die aan haar worden toegeschreven, lijken van horen zeggen te zijn; een biograaf die een allesomvattend boek schreef over Kennedy Jr.is degene die zegt dat Madonna onthulde hoe boos het politieke icoon was.

Plus, zoals InStyle aangeeft, nodigde John Madonna uit om te poseren voor foto's voor zijn "politieke en culturele tijdschrift" jaren nadat ze uit elkaar gingen. In een rare draai verkleedde Madge zich eigenlijk als Jackie Kennedy.

Zoals fans weten, is Madonna echter niet iemand die controverse uit de weg gaat, en die tijdschriftomslag stoorde haar waarschijnlijk niet, ook al vonden fans het een beetje raar. Ze is tenslotte allemaal showbusiness. Zelfs als fans haar capriolen niet altijd waarderen, zoals haar recente 'schandaal' met haar veel jongere vriendje.

Maar wat betreft hoe Madonna JFK Jr. ontmoette en het hof maakte, moeten fans zich afvragen of hij Madge met opzet heeft gekozen om de media (en misschien zijn moeder) op te winden. Hoewel John later met iemand anders trouwde, waren het zijn vroegere relaties en 'playboy'-gedrag dat hem veel krantenkoppen opleverde - en zelfs tientallen jaren na zijn overlijden meer bekendheid.

Aanbevolen: