Fans reageren op de nieuwe miljardairstatus van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de nieuwe miljardairstatus van Kim Kardashian
Fans reageren op de nieuwe miljardairstatus van Kim Kardashian
Anonim

Er is een nieuwe miljardair in de familie Kardashian-Jenner… voorlopig tenminste.

Reality-televisiester, make-upmagnaat en zakenvrouw Kim Kardashian is nu officieel miljardair, volgens Forbes. Kardashian is eindelijk lid geworden van de eliteclub en vond haar naam op de lijst van de superrijken, dankzij haar onthutsende nettowaarde van $ 1 miljard.

Dankzij Kim's cosmetica-imperium KKW Beauty, shapewear-merk SKIMS en inkomsten uit haar reality-tv-serie Keeping Up With The Kardashians, samen met goedkeuringsdeals en investeringen, heeft Forbes haar uitgeroepen tot een van de nieuwe 178 leden op de 'S Werelds miljardairlijst.

Kim bereikte haar nieuwe status slechts een jaar nadat haar zus Kylie Jenner van de lijst was gehaald, nadat geruchten over frauduleuze aanklachten en belastingontduiking aan de oppervlakte kwamen.

Fans zijn niet trots op Kim K en haar miljardairstatus

Je zou denken dat KUWTK-fans trots zouden zijn op Kim's nieuwe titel, maar ze zijn naar Twitter gegaan om te bespreken hoe problematisch het werkelijk is.

"Kim Kardashian miljardair worden is precies alles wat er mis is met Amerika in één chirurgisch verbeterde notendop, "zei @ReneeAlida.

@hectoroftexas antwoordde en suggereerde dat Kim K het grootste deel van haar vermogen had geërfd. "Ik rijd elke dag langs huizen van een miljoen dollar en vraag me af waar ze dat aan hebben verdiend? De meesten hebben het geërfd."

"Kim Kardashian miljardair worden in het midden van een pandemie is slechts een herinnering dat het kapitalisme de rijken rijker en de armen armer maakt", zei @alexisbankx.

Verschillende gebruikers spotten met Kylie Jenner's valse miljardairtitel en deelden memes over haar verwachte reactie toen ze ontdekte dat haar zus de prestatie had geleverd.

Kylie Jenners carrière begon toen ze de hoofdrol speelde als Kardashian-zus in de reality-tv-serie van het gezin, maar pas toen ze Kylie Cosmetics lanceerde, werd haar professionele carrière als zakenvrouw onvoorstelbaar succes.

Van luxe vakanties tot privéjets en verjaardagsvieringen van een miljoen dollar, Kylie heeft alles behalve haar oude titel!

Sommige fans deelden dat het nieuws een hoax was, net als dat van Kylie, en binnenkort zal worden aangekondigd dat Kim K rijk is, ja…maar geen miljardair.

@rdh4l3 deelde: "Kim Kardashian is nu miljardair, wat overtuigend bewijst dat zelfs de minst getalenteerde en hardwerkende mensen die je je kunt voorstellen kunnen slagen in het kapitalisme zolang ze superrijke ouders en een platenproducer-echtgenoot hebben."

We vragen ons af wat Kanye West vindt van de gloednieuwe prestatie van zijn voormalige vrouw!

Aanbevolen: