De modderige waarheid over de miljardairstatus van Kylie Jenner in 2022

Inhoudsopgave:

De modderige waarheid over de miljardairstatus van Kylie Jenner in 2022
De modderige waarheid over de miljardairstatus van Kylie Jenner in 2022
Anonim

Kylie Jenner staat niet alleen bekend om haar uiterlijk, maar ook om haar groeiende zakenimperium. De 24-jarige moeder van twee verdiende een fortuin aan haar eerste optreden in 2007 in het reality-tv-programma Keeping Up With The Kardashians, maar daar houden haar inkomstenbronnen niet op. Met de hulp van hun miljoenen volgers en zakelijke Momager Kris Jenner, is het geen verrassing dat Kylie de volgende is in lijn met haar zus Kim Kardashian op de lijst van miljardairs.

Maar als de jongste Kardashian-Jenner-miljardair in de familie, v alt haar korte reis naar rijkdom er ook van af? Hoe deed ze het, en kunnen de anderen haar snel inhalen? Hier is hoe Kylie Jenner de jongste miljardair in hun clan werd …

Hoe werd Kylie Jenner zo snel miljardair?

Kylie Jenner vergaarde haar vermogen van $ 1 miljard toen ze 21 jaar oud was. Forbes noemt haar de jongste self-made miljardair ooit toen haar vermogen in slechts zeven jaar van naar schatting $ 8.700.000 naar een miljard steeg. Van 2014 tot 2015 omvatte Time Magazine Kylie Jenner, die 18 jaar oud was en een van de meest invloedrijke tieners van haar generatie.

In Keeping Up With The Kardashians zegt Kris Jenner dat Kylie geen financiële hulp meer kreeg toen ze achttien werd. Sommige fans zijn echter sceptisch of dit waar is, wetende dat Kris hun zakelijke aangelegenheden nog steeds als hun manager afhandelde. Maar het is genoeg bewijs om aan te tonen dat Kylie Jenner voor haar status niet afhankelijk was van de rijkdom van haar familie.

Hoeveel verdient Kylie Jenner per dag?

Twitterfans geloven dat Kylie Jenner tot $ 450.000 per dag verdient, rekening houdend met al haar inkomstenbronnen. Business Insider maakt echter een andere schatting van haar dagelijkse inkomen, waarvan ze denken dat het meer kan zijn dan fans denken. Haar dagelijkse inkomen leidde tot controverse toen tweets opdoken over Kylie die haar fans indirect vroeg om haar medische rekeningen ter waarde van $ 60.000 te betalen, terwijl ze ze gemakkelijk in meer dan drie uur verdient. Maar Kylie heeft geen verklaring vrijgegeven waarin haar dagelijkse inkomen wordt bevestigd, en ze heeft ook niet ingegaan op de argumenten van haar Twitter-fans over haar rekeningen.

Hoeveel krijgt Kylie Jenner betaald per goedkeuring?

Kylie Jenner is niet alleen de jongste selfmade miljardair, maar staat ook op de tweede plaats in het aantal Instagram-volgers, na Cristiano Ronaldo. Vanaf april 2022 heeft Kylie 330 miljoen volgers, waarmee ze de eerste vrouw is die 300 miljoen volgers heeft bereikt in de applicatie

Met de miljoenen views per post krijgt Kylie Jenner ongeveer $1,2 miljoen per post betaald. Maar haar gemiddelde tarief hangt nog steeds af van op welk socialemediaplatform ze zal posten en hoeveel berichten ze moet doen. Je kunt maar een paar gesponsorde berichten op haar Instagram-account zien, behalve dat ze haar bedrijven inplugt.

Hoeveel bedrijven heeft Kylie Jenner?

Hoewel er geen officiële telling is van het aantal bedrijven dat ze bezit, schat Forbes dat Kylie 120 handelsmerken heeft op verschillende merknamen. Kylie Cosmetics, dat in 2015 begon, stuwde haar status van miljardair voort toen haar make-uplijn in 2022 een waarde van $ 1,2 miljard bereikte.

Kylie waagde zich vervolgens in kleding door in 2015 alleen lipsticks te verkopen toen ze samenwerkte met Kendall in hun bedrijf genaamd Kendall + Kylie. Toch bereikte het niet het niveau van een miljard dollar als haar vorige bedrijf.

Niet alle bedrijven van Kylie hebben haar succesvolle magische toets. Kylie Swim is ook een voorbeeld van Kylie's bedrijf dat mensen een flop noemen. Kylie kreeg kritiek van klanten op haar badkledinglijn toen ze de stof en maatvoering van slechte kwaliteit beoordeelden. Kylie Cosmetics had ook behoorlijk wat problemen toen 2021-fans het nu "niet de moeite waard" noemen vanwege de onethische arbeidsomstandigheden.

Is Kylie Jenner nog steeds een miljardair in 2022?

Met alle ups en downs die ze de afgelopen jaren heeft meegemaakt, berekent Forbes dat Kylie Jenner geen miljardair meer is - en vraagt zich af of ze dat ooit was. Ze schatten haar huidige vermogen op $ 900 miljoen, $ 100 miljoen minder om haar miljardairstatus te behouden. Met een daling van 62 procent in de online verkoop van haar bestaande bedrijven en de langzame groei van haar nieuwe, lijkt Kylie moeite te hebben om de hype in haar cosmetica- en kledingbedrijven alleen te behouden.

Forbes zegt: "Kylie's bedrijf is in één jaar stilletjes met meer dan de helft gedaald", nadat Kylie's naam op hun miljardairlijst was verwijderd. Forbes speculeert dat Kylie of haar kamp zich misschien verbergt of liegt over de werkelijke inkomsten die ze verdient met haar verschillende bedrijven om te beginnen. De snelle daling van haar inkomen, zelfs tijdens de pandemie, trok de aandacht van Evercore-analist Omar Saad, die zei: "Het lijkt onwaarschijnlijk dat veel inkomsten van de ene op de andere dag zouden zijn verdampt."

Hoewel Forbes Kylie Jenner uit de miljardairstafel heeft geschopt, is haar huidige negencijferige vermogen nog steeds voldoende om de levensstijl van haar en haar familie te onderhouden.

Aanbevolen: