Met welke exen van Kim Kardashian heeft ze nog steeds contact?

Inhoudsopgave:

Met welke exen van Kim Kardashian heeft ze nog steeds contact?
Met welke exen van Kim Kardashian heeft ze nog steeds contact?
Anonim

Begin 2021 verbaasde Kim Kardashian fans met de aankondiging dat ze de scheiding had aangevraagd van haar man Kanye West, na acht jaar huwelijk. Het nieuws was verrassend, want ondanks de ups en downs van het paar, waren mensen ervan overtuigd dat Kardashian en West, die samen vier kinderen delen, in staat zouden zijn om hun verschillen te verwerken.

Maar na hun onthulling over de echtscheiding beweerden bronnen dat het al geruime tijd slecht ging tussen de oprichter van Skims en haar voormalige beau, waarbij één rapport beweerde dat West het grootste deel van zijn tijd in Wyoming had doorgebracht terwijl Kardashian bij hem was de kinderen terug in Los Angeles.

Eind 2021 begon de Keeping Up With the Kardashians-ster te daten met komiek en acteur Pete Davidson, die sindsdien zijn vriendin op zijn lichaam heeft laten tatoeëren, wat duidelijke tekenen geeft dat de SNL-grappige man gelooft dat de relatie standhoudt. Maar met hoeveel exen van Kardashian heeft ze contact gehouden?

Praat Kim met haar exen?

Om voor de hand liggende redenen zal ze niet snel volledig afscheid nemen van West.

Het paar is ouders van vier kinderen: North, Saint, Chicago en Psalm, dus alleen al omwille van hun kinderen hopen de Stronger-rapper en zijn ex-vrouw hartelijk te blijven om effectief co-ouderschap van hun nakomelingen zonder enige verdere tussenkomst van hun respectievelijke advocaten.

Tijdens een optreden op The Ellen Degeneres Show in maart 2022, zei Kardashian dat ondanks het drama dat op sociale media is losgebarsten met betrekking tot enkele controversiële berichten van West, de 41-jarige zei dat ze de hoofdweg nam omdat ze moet in de eerste plaats aan haar kinderen denken.

Toen DeGeneres haar gast prees voor het "beschermen" van West door zich niet in te laten met openbare vetes op sociale media over een meningsverschil dat ze mogelijk had met de vader van haar kinderen (die woedend was dat North een TikTok-account had), verklaarde Kardashian ze nam "de hoofdweg".

"Ik ben altijd gewoon hoopvol, en wat er ook gebeurt, weet je, het is de vader van mijn kinderen, ik zal altijd beschermend zijn", zei Kardashian. "Ik wil altijd dat mijn kinderen alleen maar zien het beste van het beste, dus ik probeer gewoon, hoe moeilijk het soms ook is, ik probeer het te negeren en probeer gewoon te doen wat het beste is voor de kinderen. Neem de hoofdweg."

Ondertussen gaf Kardashian in november 2017 toe dat er slechts één andere ex was met wie ze contact heeft gehouden sinds ze ermee ophield.

Tijdens haar lange interview met Jimmy Kimmel, dat die dag te gast was bij actrice Jennifer Lawrence, zei de ster van The Kardashians dat ze had gesproken met TJ Jackson - haar eerste vriendje - die ze omschreef als een heel lieve jongen.

Ze heeft het even gehad over het feit dat ze toevallig ook in dezelfde buurt wonen.

Jackson is de neef van wijlen Michael Jackson, die met Kardashian begon te daten toen ze nog maar 14 jaar oud was - hetzelfde jaar dat hij haar ontmaagd zou hebben, volgens The Mirror.

De publicatie haalde hun informatie uit een boek uit 2015, getiteld Kim van Sean Smith, waarin beweerd werd dat de realityster de redelijk beroemde zangeres in bed lag.

De tv-persoonlijkheid bekende eerder dat ze vrij vroeg haar maagdelijkheid had verloren, nadat ze haar moeder Kris Jenner had vertrouwd voordat ze haar eerste ontmoeting met haar vriend zou delen.

"Ik had zoiets van, 'ik denk dat ik ga, of ik wil,' en ze had zoiets van, 'OK, dus dit is wat we gaan doen, we gaan je op anticonceptie, ' en ze was zo van, heel open en eerlijk tegen me."

Ze vierde haar verjaardag in MJ's Neverland

Terwijl TJ geen grote ster was, verdiende Kardashian zeker veel voordelen door een relatie te hebben met een Jackson.

De CEO van KKW Beauty mocht haar 14e verjaardag vieren op de King of Pop's Neverland ranch, die ze beschreef als "de meest magische plek op aarde" in een interview met People magazine.

"Toen je naar boven reed, waren er babyolifanten en chimpansees in het algemeen, en er waren alle attracties. Het was alles wat je je maar kunt voorstellen."

TJ vertelde eerder aan Reveal Magazine dat hij af en toe met de familie praat, maar door hun hectische schema's zien ze elkaar niet zo vaak. "Ik ging met Kim uit toen mijn moeder stierf, dus ik was eigenlijk heel dicht bij de familie toen ik jong was", vertelde ze.

Kardashian's meest bekende exen zijn Ray J, Reggie Bush, Nick Cannon, haar voormalige partner Damon Thomas, en haar kortstondige relatie met ex-man Kris Humphries, van wie ze 72 dagen na het huwelijk scheidde.

Aanbevolen: