Ze waren heel close': John Oliver maakt een duistere grap na de dood van prins Philip

Inhoudsopgave:

Ze waren heel close': John Oliver maakt een duistere grap na de dood van prins Philip
Ze waren heel close': John Oliver maakt een duistere grap na de dood van prins Philip
Anonim

John Oliver heeft op het overlijden van prins Philip, hertog van Edinburgh, gereageerd met een grap waarin hij liet doorschemeren hoe hecht hij en de koningin werkelijk waren.

Het 99-jarige lid van de koninklijke familie stierf op 9 april in Windsor Castle. Hij was de langstzittende koninklijke partner in de geschiedenis van de Britse monarchie.

John Oliver herinnert eraan hoe 'close' koningin Elizabeth en prins Philip echt waren

"Als een 99-jarige met zo'n bewogen morele geschiedenis ons verlaat, is het moeilijk om precies te weten hoe je je moet voelen of, inderdaad, of je moet verwoorden hoe je je werkelijk voelt", zei Oliver op Late Night with Seth Meyers.

De komiek en presentator van Last Week met John Oliver herinnerde kijkers eraan dat prins Philip en koningin Elizabeth neven waren.

Het koninklijk paar was een achterneef via koningin Victoria. Prins Philip was familie van koningin Victoria als achter-achterkleinzoon via zijn moeders kant, en koningin Elizabeth was familie van dezelfde koningin via haar vaderlijke familie.

“Ze waren heel close”, grapte Oliver.

“En ik denk niet dat het alleen voor hen was. Ik geloof dat die familie elkaar kent, 'vervolgde hij.

Oliver voegde toe: "In de manier waarop ze emotioneel niet dichtbij kunnen zijn, zijn ze zeker biologisch dichtbij."

Oliver's vooruitziende opmerkingen over Meghan Markle

Dit is niet de eerste keer dat Oliver zijn humoristische, kritische kijk op de koninklijke familie geeft.

In 2018 maakte hij een aantal vooruitziende opmerkingen over Meghan Markle toetreding tot de koninklijke familie voorafgaand aan haar huwelijk met prins Harry.

Oliver verwachtte dat trouwen met een koninklijke familie een emotioneel belastende ervaring zou zijn voor de voormalige actrice.

“Ik zou het haar niet kwalijk nemen als ze zich op het laatste moment zou terugtrekken”, vertelde Oliver aan Stephen Colbert in 2018.

“Ik denk niet dat je net de pilot-aflevering van The Crown hoeft te hebben gezien om een basisgevoel te krijgen dat ze zou kunnen trouwen in een gezin dat haar emotionele complicaties zou kunnen veroorzaken, voegde Oliver eraan toe.

De gastheer en komiek zei ook dat hij, een gewone burger, er niet aan zou denken om in de koninklijke familie te trouwen, omdat hij wist dat hij niet "welkom" zou worden.

"Ik hoop dat ze het leuk vindt, het zal raar voor haar zijn", zei de komiek ook.

Oliver's opmerkingen doken weer op na het explosieve interview dat Markle en prins Harry afgelopen maart aan Oprah Winfrey gaven.

Markle en prins Harry kwamen overeen om een twee uur durend interview met Winfrey te houden. Het paar ging open over het racistische misbruik dat Markle ontving nadat hij lid was geworden van de Britse koninklijke familie, wat een van de redenen was waarom het paar het VK verliet.

Het interview bevat ook een segment waarin Markle onthulde dat ze had overwogen zichzelf van het leven te beroven vanwege het misbruik.

Aanbevolen: