Jersey Shore'-fans speculeren nog steeds dat Angelina en Vinny 'meer' kunnen zijn dan vrienden

Inhoudsopgave:

Jersey Shore'-fans speculeren nog steeds dat Angelina en Vinny 'meer' kunnen zijn dan vrienden
Jersey Shore'-fans speculeren nog steeds dat Angelina en Vinny 'meer' kunnen zijn dan vrienden
Anonim

Terwijl fans reikhalzend uitkijken naar de start van het volgende seizoen van ' Jersey Shore Family Runion', krijgen we een klein fragment van wat komen gaat, met Angelina Pivarnick op Double Shot At Love, naast Pauly D en Vinny.

Fans konden het niet helpen, maar merkten in de trailer op dat Angelina haar ring niet droeg - wat leidde tot speculatie dat ze misschien gescheiden was van haar nieuwe echtgenoot, Chris Larangeria. Wat zou leiden tot de volgende vraag: is ze meer dan alleen vrienden met Vinny?

Vriend of vijand?

Angelina was er snel bij om de geruchten over de echtscheiding de kop in te drukken en beweerde dat het absoluut nepnieuws was en volledig verzonnen. Ze zou ook een bericht plaatsen over haar MTV-optreden, waardoor Vinny's signeersessie crashte.

Dus waar staan deze twee? Naar alle waarschijnlijkheid niet op een erg goede plek … Pauly D was het brein achter Angelina's signeersessie en meest recentelijk kregen Vinny en Angelina een vervelende ruzie via Twitter. Vinny maakte een opmerking over Angelina die voorgoed van Twitter bleef – laten we zeggen dat de Jersey Shore-ster niet al te blij was met zijn woorden;

“Het is NOOIT verwijderd, lieverd. Doe jezelf een plezier en leer hoe je moet praten met de KONINGIN van Staten Island!!!” Ze vervolgde: "[U] bent een boer en ik ben uw heerser. Maak dat duidelijk, en we zullen goed zijn. Wie de koningin in de maling neemt, zal de gevolgen onder ogen zien.'

De twee zouden doorgaan met het ruilen van jabs en het is duidelijk dat de fans alles op aten. Het lijkt erop dat er op dit moment geen romantiek of zelfs vriendschap tussen de twee is, het is duidelijk dat Angelina zich heeft gedistantieerd van het grootste deel van de bemanning sinds haar huwelijk.

Wat te verwachten tijdens het nieuwe seizoen tussen de twee?

We kunnen enorm vuurwerk verwachten, aangezien beide partijen elkaar niet schuwen. Snooki zou meer olie op het vuur gooien, en verklaarde onlangs dat ze het helemaal niet prettig vond om een toespraak te houden;

"Ik heb de producenten letterlijk gezegd: 'Ik ga geen toespraak houden omdat ik me niet op mijn gemak voel om er een te doen; Ik denk niet dat we er een moeten doen', zei ze. "We werden gedwongen om iets te doen wat we niet wilden doen."

Dit alles om te zeggen, het zou een geweldige reünie moeten zijn en we kunnen niet wachten om te zien hoe alles zich ontvouwt.

Bronnen – The Hollywood Gossip & IG

Aanbevolen: