Heeft Jennifer Lopez een geheime tweeling of bedrieger?

Inhoudsopgave:

Heeft Jennifer Lopez een geheime tweeling of bedrieger?
Heeft Jennifer Lopez een geheime tweeling of bedrieger?
Anonim

Het lijkt natuurlijk, gezien al haar bekendheid, dat Jennifer Lopez een paar bedriegers heeft. Wat betreft zussen, J-Lo heeft er twee, Lynda en Leslie Lopez. Voor zover een geheime tweeling gaat, kunnen we die theorie uit het raam schieten. Er was echter een bepaalde influencer die fans bleven noemen, en ze heet Connie Pena. Net als J-Lo is ze een danseres, zangeres en gezien haar Instagram-account een grote fan van het plaatsen van inhoud op TikTok. Fans geloven dat de twee een griezelige gelijkenis hebben en natuurlijk zouden ze elkaar uiteindelijk ontmoeten. Lopez heeft altijd tijd voor fans, zelfs tijdens haar moeilijke dagen, zoals ze toegaf bij de LA Times: "Ik probeer me gewoon super bewust te blijven van het feit dat ik een verantwoordelijkheid heb", zei Lopez.“En het is niet dat ik geen slechte dagen heb. Ik ben een mens.”

Wat Connie betreft, ze beleefde in 2019 een dag als geen ander, waar ze eindelijk haar held ontmoette, en de persoon met wie ze vaak wordt aangezien. Pena ging in detail en beschreef het moment, natuurlijk was ze extreem nerveus tijdens hun korte ontmoeting. Het is een moment dat ze niet zal vergeten, dat is zeker.

botsende wereld

Het komt niet vaak voor dat een fan een beroemdheid ontmoet, omdat ze griezelig veel op elkaar lijken. Die eer mocht Pena beleven in het Xcel Energy Center. Ze besprak de ontmoeting in detail op haar IG-pagina: "Ik kreeg eindelijk de kans om mevrouw Jennifer Lopez, de LEGEND, Mijn ICON en de vrouw te ontmoeten die me heeft gemotiveerd en mijn leven op zoveel manieren heeft beïnvloed! Deze dag veranderde mijn leven. Ik heb zo lang op deze dag gewacht. Ik ben nog nooit in mijn leven zo nerveus geweest! Het is nu 1 jaar geleden dat ik de wereld aankondigde dat ik het allereerste eerbetoon zou brengen aan haar. Ik had die dag een miljoen vragen en woorden in mijn hoofd, maar toen ik in haar aanwezigheid was, van aangezicht tot aangezicht, werd ik zo nerveus dat ik haar niet eens één vraag kon stellen. Het enige wat ik uit mijn mond kon krijgen, was haar bedanken voor wie ze is en hoeveel motivatie ze voor mij is geweest en dat ik heel hard werk om haar de eerste tribute-show ter ere van haar te brengen. Het was zo'n zegen om haar reactie te zien en naar me te glimlachen en de HUG die we elkaar hadden gegeven was onvergetelijk. Toen ik haar hoorde zeggen dat "WIJ LIJKEN ERUIT ZIEN", deed mijn hart druppelen van vreugde! Bedankt @jlo dat je ons, je fans en je supporters altijd het beste van jezelf hebt gegeven! Als moeder van 2 weet ik dat het niet gemakkelijk is, maar heb je altijd een manier om het voor elkaar te krijgen en de wereld te geven? de beste van wie je bent en daarom bewonder en respecteer ik je als moeder, sterke Latijns-Amerikaanse vrouwen, entertainer, ondernemer en leider!"

lopez en pena ig pic
lopez en pena ig pic

Scroll naar beneden op Connie Pena's IG-pagina en oordeel zelf. Fans zijn verdeeld over hoe dicht de twee op elkaar lijken. Het is duidelijk dat het geen zussen zijn, hoewel sommigen misschien beweren dat Pena het uiterlijk van haar held probeert na te bootsen. Allemaal leuk natuurlijk!

Aanbevolen: