Harry Potter': fans vol ontzag als Tom Felton rondhangt met zijn vijand op het scherm

Inhoudsopgave:

Harry Potter': fans vol ontzag als Tom Felton rondhangt met zijn vijand op het scherm
Harry Potter': fans vol ontzag als Tom Felton rondhangt met zijn vijand op het scherm
Anonim

Op dinsdag zetten Tom Felton en zijn Harry Potter co-ster hun rivaliteit tussen Zwadderich en Griffoendor opzij om zich te herenigen voor een partijtje golf. Felton, die de volbloed-tovenaar Draco Malfidus speelde in de Harry Potter-films, werd vergezeld door James Phelps, ook bekend als Fred, een van de Wemel-tweeling.

In de verfilming waren Tom en James min of meer vijanden omdat de familie Malfidus neerkeek op de Wemels, omdat ze omgingen met dreuzels en Perkamentus steunden. We hebben hun personages niet zien rondhangen in hun gemeenschappelijke ruimtes of boterbiertjes dronken in Zweinsveld, maar het lijkt erop dat ze af en toe samenkomen voor een partijtje golf!

Fans zijn er erg enthousiast over.

5 punten voor huis Griffoendor

Afgaande op het bijschrift van Tom Felton, dat zegt: "Zelfs een levenslange Zwadderaar, zal (af en toe) een Wemel laten winnen…", veronderstellen we dat James Phelps het scorebord van de winnaar leidde!

De acteur deelde twee foto's van de co-sterren op de Berkshire Golf Club, golfclubs in de hand en een glimlach op hun gezicht! James deelde de foto's ook op zijn Instagram-account en schreef "Andere koers - hetzelfde resultaat."

De fans van de franchise zijn blij om te zien dat de acteurs na al die jaren rondhangen. Ze overspoelden de commentaren met Harry Potter-referenties en bedankten Felton voor het leveren van de "kwaliteitsvolle Harry Potter"-inhoud zoals altijd.

"Het is fijn dat je na al die jaren nog steeds vrienden bent!" schreef een fan, terwijl een ander zei: "Laat zien dat niet alle Zwadderaars slecht gaan!"

Een fan maakte grapjes over "Golf is als quidditch", en daarom zijn "Griffoendors er beter in."

Een andere gebruiker zei: "Ik ga je vader hierover vertellen!" hij citeert de iconische slogan van Draco Malfidus, die hij gebruikte wanneer er iets vreselijk mis ging.

Harry Potter-fans waren benieuwd waarom James' tweelingbroer Oliver (die George Wemel speelde) niet aanwezig was. Het blijkt dat hij het druk heeft met zijn taken als nieuwe vader!

De post heeft geholpen om de stemming te verlichten van Harry Potter-fans die rouwen om het overlijden van Helen McCrory, de acteur die Narcissa Malfidus (Draco's moeder) speelde in de films.

Om haar nagedachtenis te eren, deelde Tom Felton een hartverscheurend lief eerbetoon aan zijn Instagram.

Aanbevolen: