Fans zijn vol ontzag als Madonna zichzelf opnieuw uitvindt op 62-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

Fans zijn vol ontzag als Madonna zichzelf opnieuw uitvindt op 62-jarige leeftijd
Fans zijn vol ontzag als Madonna zichzelf opnieuw uitvindt op 62-jarige leeftijd
Anonim

Madonna is de onbetwiste koningin van de popmuziek en kan niet worden onttroond.

Ze regeert al meer dan 4 decennia over het koninkrijk van de muziek en heeft bewezen dat ze hier is om te blijven en niet kan worden vervangen.

Ondanks haar lange en enorm succesvolle muzikale carrière domineert Madonna ook op andere gebieden. Ze is uitgesproken als het gaat om haar opvattingen over gelijkheid in alle vormen, en pleit voortdurend voor de rechten van de LGBTQ-gemeenschap en de rechten van zwarte Amerikanen.

Ze wordt ook geroemd om haar ongelooflijke dansvaardigheden en haar vermogen om haar uiterlijk volledig te transformeren en te veranderen, haar imago herhaaldelijk te brandmerken en te rebranden door de jaren heen, en de wereld te laten zien dat risico's moeten worden genomen.

Madonna, opnieuw bedacht. Nogmaals

We hebben in de loop der jaren veel looks en verschillende transformaties van Madonna gezien. Ze heeft alles gedaan, van de tomboy-look tot de piratenpatch en alles daartussenin. Deze keer, op 62-jarige leeftijd, heeft Madonna het opnieuw gedaan… met succes.

In de afgelopen dagen heeft Madonna haar haar roze geverfd, maar voordat je kronkelt en een toon van leeftijdsdiscriminatie aanneemt bij de gedachte alleen al aan een 62-jarige vrouw met roze haar, moeten we waarschijnlijk vermelden dat ze rockt de look, waardoor 62 de nieuwe 30 lijkt te zijn! Ergens onderweg lijkt Madonna de fontein van de jeugd te hebben gevonden. Haar onberispelijke huid is strak en stralend en past perfect bij haar gloednieuwe, felroze haar. Ze heeft een soort Gwen Stefani-sfeer en haar fans hebben ontzag voor haar perfectie.

Madonna kan met succes roze haar uittrekken als ze begin 60 is, wat de lat heel, heel hoog legt voor toekomstige generaties.

Roze haar, maakt niet uit

Fans zijn weer gebiologeerd door Madonna's uiterlijk en vullen haar pagina met opmerkingen zoals; "Ik hou van deze nieuwe look! ?✨", en "kapsel geeft haar een nieuw leven." De meest voorkomende berichten zijn 'hou van het haar', 'prachtig' en 'koningin'.

Roze haar, maakt niet uit… niets zal Madonna ervan weerhouden zichzelf te portretteren op de jeugdige manier die van binnenuit lijkt te stralen. Fans genieten van deze nieuwe look en loven Madonna als een echte pionier. "Een van de mooiste, meest getalenteerde en meest fantastische mensen die er bestaan. Bedankt voor alles. Kunstenaars en mensen kunnen alleen maar leven en in je voetsporen kruipen."

Zelfs op 62-jarige leeftijd kan Madonna haar uiterlijk veranderen en grote risico's nemen met roze haar, met enorm succes. Nooit haperend, elke stijl die ze creëert, wordt een iconisch tijdstempel van haar modeoverheersing.

Aanbevolen: