Dit is hoe Michael Che zich echt voelt over Pete Davidson

Inhoudsopgave:

Dit is hoe Michael Che zich echt voelt over Pete Davidson
Dit is hoe Michael Che zich echt voelt over Pete Davidson
Anonim

Michael Che en Pete Davison zijn twee van de meest herkenbare gezichten in de langlopende late-night comedy Saturday Night Live (SNL). Che is momenteel hoofdschrijver en co-anker van de Weekend Update van de show, naast co-anker Colin Jost. Aan de andere kant is Davidson een castlid dat van tijd tot tijd op de Weekend Update verschijnt. Hij is ook de jongste van de cast van vandaag.

Tegenwoordig zijn beide mannen succesvolle komieken. Onlangs werd ook bevestigd dat Che en Davison tijdens het 47e seizoen bij SNL's zullen blijven. En hoewel de twee mannen de kijkers zeker samen aan het lachen kunnen maken, vragen fans zich ook af hoe hecht Che en Davidson achter de schermen zijn geworden. Velen zijn ook bijzonder nieuwsgierig naar hoe Che echt denkt over zijn ongelooflijk populaire medecastlid.

Michael Che en Pete Davidson begonnen rond dezelfde tijd op SNL

Wat velen zich misschien niet realiseren, is dat Che en Davidson rond dezelfde tijd naar SNL kwamen. Che begon te schrijven voor SNL in 2013. Een jaar later werd hij aangekondigd als een nieuw anker voor de Weekend Update, ter vervanging van de Cecily Strong-show en bleef nog steeds een vast castlid in de show.

Wat betreft Davidson, hij kwam in 2014 bij SNL toen hij nog maar 20 jaar oud was. Hij landde het optreden na het verschijnen van de Judd Apatow-film Trainwreck met Amy Schumer, Bill Hader en Brie Larson. Terwijl hij op de set was, raakte Davidson het met Hader en voor hij het wist, had hij een kans om in SNL te komen. "Niet lang daarna belt Bill en zegt: 'Hé, vriend, ik heb je bij Lorne aanbevolen. Je zult binnen moeten komen om auditie te doen, '" herinnerde Davidson zich tijdens een interview met Maxim.

Davidson zou zijn SNL-debuut maken op de Weekend Update, naast Che.

Michael Che heeft het herstel van Pete Davidson in het verleden gesteund

Gedurende zijn tijd bij SNL is Davidson open geweest over zijn geestelijke gezondheidsproblemen. In 2018 besloot SNL-maker Lorne Michaels hem een pauze te geven nadat Davidson een alarmerende cryptische post op Instagram had geplaatst. "Ik wil echt niet meer op deze aarde zijn", schreef hij. “Ik doe mijn best om hier voor je te blijven, maar ik weet eigenlijk niet hoe lang ik het nog kan volhouden. het enige wat ik ooit heb geprobeerd te doen, was mensen helpen. onthoud dat ik het je toch gezegd heb.'

Na het bericht van Davidson besloot Michaels zijn schetsen te schrappen. Wat de rest van de cast betreft, ze maakten zich ook grote zorgen over Davidson. "Iedereen in de cast beschermt hem enorm en was duidelijk van streek", vertelde een bron aan Page Six. “Vooral Colin Jost en Michael Che op Weekend Update.” Sinds hij terugkeerde naar de show, is Davidson nog steeds een vaste gast op Weekend Update.

Michael Che verdedigde Pete Davidson over zijn Elon Musk-houding

In de loop der jaren heeft SNL ook controverse veroorzaakt over de keuze van gasthosts. Op een gegeven moment vroegen sommige fans zich zelfs af waarom de show besloot om Elon Musk uit te nodigen. Interessant genoeg leken zelfs enkele castleden bezwaren te hebben tegen de beslissing. Dat gezegd hebbende, was Davidson erg enthousiast over het idee. "Ik weet niet waarom mensen in paniek raken", merkte Davidson zelfs op tijdens Late Night with Seth Meyers. "Ze zeggen: 'Oh, ik kan niet geloven dat Elon Musk host!' En ik heb zoiets van, de man die de aarde een beetje beter maakt en coole dingen maakt en mensen naar Mars stuurt?"

En hoewel sommige castleden duidelijk niet blij waren dat Musk zich bij hen voegde, maakte Che duidelijk dat hij de kant van Davidson koos in deze kwestie. "Hij is de rijkste man ter wereld, hoe kun je daar niet enthousiast over zijn?" Che merkte op.

Michael Che wil geen datingsignalen van Pete Davidson aannemen

Door de jaren heen is Davidson in verband gebracht met veel beroemde vrouwen. Op een gegeven moment was hij verloofd met zangeres Ariana Grande. In de loop der jaren is hij ook uitgegaan met Kate Beckinsale, Kaia Gerber en Phoebe Dynevor. Meer recentelijk zijn er berichten naar voren gekomen dat het SNL-castlid momenteel met Kim Kardashian aan het daten is.

En hoewel Davidson het niet erg vindt om spraakmakende romances te hebben, is Che precies het tegenovergestelde. De mede-anker van Weekend Update denkt zelfs dat hij niet kan daten zoals Davidson dat doet. "Het is zo veel moeilijker voor twee beroemde mensen om samen te komen en de krachten van aandacht en pers en constante controle te combineren", legde hij uit terwijl hij sprak met Howard Stern. "Het is moeilijk. Het is heel, heel moeilijk om te doen. Zoals, als je verliefd bent en het is mooi, ik snap het helemaal, maar voor mij om te denken om met zo iemand te daten… ik heb zoiets van, 'Oh mijn god, dat lijkt zo veel werk.'”

In tegenstelling tot Davidson (of zelfs collega-anker Jost die onlangs met Scarlett Johansson trouwde), gelooft Che dat hij liever uitgaat met iemand die niet in het vak zit."Ik zou veel liever een normaal iemand ontmoeten." Wat Davidson zelf betreft, het is veilig om te zeggen dat hij degene zal steunen met wie Che de volgende keer uitgaat.

Aanbevolen: