Britney Spears-fans hebben een geweldig alternatief voor die Justin Timberlake-meme

Inhoudsopgave:

Britney Spears-fans hebben een geweldig alternatief voor die Justin Timberlake-meme
Britney Spears-fans hebben een geweldig alternatief voor die Justin Timberlake-meme
Anonim

Wil je het begin van de maand vieren zonder hulde te brengen aan 's werelds nieuwste verontschuldiger Justin Timberlake? Britney Spears' fans wel.

Na een jaar internet hem absoluut te hebben verwoest omdat hij profiteerde van Britney's pijn (wat Justin zelf erkende), voelen veel mensen die jaarlijkse JT May-meme niet. Je kent die wel…

N'Sync houdt van mei

In het jaar 2000 zong/lipsync Justin het refrein van N'Sync's tweede single ('It's Gonna Be Me') met zijn kenmerkende Tennessee twang. Jaren later lachten we allemaal over zijn toevallige 'mei'-moment elke keer dat de maand voorbij was.

Wat begon als een grappige meme, is echt iets geworden voor leden van N'Sync. Kijk hoe Lance Bass TikTok zich een weg danst door wat hij noemt ItsGonnaBeMayDay:

Dit jaar bevatten de populairste berichten met een 'ItsGonnaBeMay'-hashtag helemaal geen Justin! Dit is wat popcultuurliefhebbers, Britney-fans en Justin's haters (sorry JT) in plaats daarvan delen.

The Brit Brit Solutions

Met ongeveer 20k likes (5.000 meer dan Justins eigen Tweet!) is zijn meme zojuist officieel onttroond door deze nieuwe van mevrouw Spears zelf:

Het toont Britney in een still uit haar futuristische videoclip voor 'Oops!…I Did It Again' met die iconische rode vinyl catsuit en haar hoogtepunten uit de vroege jaren '00.

Het Britney-leger nam die inspiratie en ging ermee aan de slag! Enkele minder populaire maar nog steeds creatieve opties verwijzen naar 'Hit Me Baby One More Time', 'Slave 4 U' en de titel van dat nummer dat Britney in 2003 met Madonna had:

Bonus Optie: JusticeForJC

JC Chasez May memes
JC Chasez May memes

Voel je de Britney-memes niet? Wil je de heilige maand van N'Sync in de handen van zijn leden houden? Fans van JC Chasez zijn de chat binnengegaan.

Memes die JT vervangen door JC circuleren in omloop met de hashtag JusticeForJC, een label dat wordt overgenomen door een hele subset van internet die vindt dat JC Chasez de doorbraakster van N'Sync had moeten zijn. Zelfs publicaties zoals Billboard hebben stukken gepubliceerd waarin staat dat JC de echte zanger was en "in alle opzichten de beste zanger" van de band.

Hoewel JC's sterrendom nooit dezelfde hoogte bereikte als die van Justin Timberlake (Justin eindigde met een armvol Grammy's, VMA's en zelfs een Oscar-nominatie), zijn echte fans hem niet vergeten!

Ze gebruiken de meme-uitgave van mei om hun JC-agenda door te sturen, en tbh, hij doet het.

Aanbevolen: