Twitterfans zeggen dat Billie Eilish in hun dromen komt

Inhoudsopgave:

Twitterfans zeggen dat Billie Eilish in hun dromen komt
Twitterfans zeggen dat Billie Eilish in hun dromen komt
Anonim

Wat deze situatie zo veel huiveringwekkender maakt, is het feit dat Billie Eilish nogal wat spreekt over haar bizarre dromen. Ze gaf in het verleden toe dat ze een lucide dromer is en heeft zelfs nachtmerries gebruikt als inspiratiebron voor haar muziek. In slaap vallen is niet zo eenvoudig voor de artiest: "Ik heb altijd heel, heel erge nachtmerries gehad. Ik heb vijf keer slaapverlamming gehad. Al mijn dromen zijn helder, dus ik heb ze onder controle… Soms heb ik dromen waar het ding dat in mijn droom was, zal de volgende dag gebeuren."

De dromen waren zo diep dat het de manier waarop ze het leven in het algemeen benaderde, veranderde: "Het beïnvloedde me in mijn leven. Het beïnvloedde de manier waarop ik naar de dingen keek, hoe ik met mensen praatte en hoe ik dacht. Ik was gewoon anders. Het kwam door mijn dromen. Het veranderde mij als persoon."

Hoewel slapen niet gemakkelijk is voor de artiest, was het wel een groot pluspunt. Vreemd genoeg lijkt het echter alsof ze de dromen van veel van haar fans binnengaat. Meest recentelijk op Twitter gaan veel van de recente fan-tweets over Billie Eilish en hoe ze in hun dromen belandde. Laten we ingaan op wat ze zeggen.

Fans dromen van Eilish

Ja, op dit moment lijkt het alsof veel fans het hebben over Billie en haar nieuwste Vogue-shoot, een die veel fans overrompelde. Lees echter een beetje meer in de tweets en het lijkt alsof veel fans dromen van de artiest, een bizarre wending. Dit is wat sommige fans aan het tweeten zijn.

Eén Twitter-gebruiker zou ook zeggen dat ze bang waren om in slaap te vallen gezien een recente droom waarin Eilish voorkomt.

Als je denkt dat dat erg is, Eilish maakte een moment in haar leven door waarin ze keer op keer dezelfde nare droom had: "Dromen zijn een heel intens deel van mijn leven", zei ze. Ik zal een maand doormaken waarin ik elke nacht dezelfde nachtmerrie heb: een droom die zo erg is dat de hele dag vrij is of een droom die zo goed is dat niets ervan waar is.” Yikes! Laten we eens kijken of je droomt van Billie Eilish nadat je dit hebt meegemaakt.

Aanbevolen: