Fans zijn in de war over waarom Kim Kardashian deze foto nog steeds op Instagram heeft

Inhoudsopgave:

Fans zijn in de war over waarom Kim Kardashian deze foto nog steeds op Instagram heeft
Fans zijn in de war over waarom Kim Kardashian deze foto nog steeds op Instagram heeft
Anonim

Als Kim Kardashian iets te zeggen heeft, luistert iedereen, vooral als het gaat om haar sociale media-imperium. In werkelijkheid kan Kim met pensioen gaan en zich alleen op sociale media concentreren, het is een groot deel van haar roem en ze is zich er terdege van bewust: "Sociale media zijn het belangrijkste hulpmiddel om je merk op te bouwen", zei ze. "Sociale media vereisen dat je authentiek bent en luistert, vooral als het gaat om het opbouwen van je merk."

Nou, fans luisteren zeker en besteden een beetje te veel aandacht als het gaat om dingen die ze plaatst. Fans zijn alert als het gaat om alles wat met Kanye West te maken heeft. Fans begonnen zelfs tekenen op te merken dat twee hun verbinding verloren hebben na Kim's opmerkingen over het ouderschap van Kanye West: "De kinderen worden ouder. Hij is erg voorzichtig met wat we in huis hebben - we hebben de tv's in de kinderkamers weggedaan en make-up uit de kamer van North verwijderd, " ging ze verder. als een vader en zeer krachtig zijn op de beelden die in ons huishouden zijn en wat ze zien. Ik zal altijd mezelf zijn, en dus hadden we discussies en ruzies, "voegde ze eraan toe. "Hij gaat dingen doen waar ik het niet mee eens ben, maar er is ook die fijne lijn om standvastig te blijven en te doen waar jij je prettig bij voelt."

Gezien het feit dat de twee er nu alleen voor staan, vragen fans zich af waarom Kim bepaalde berichten heeft bewaard.

Het verleden bewaren

Het is gebruikelijk om na een breuk elke foto van je ex te verwijderen. Scroll naar beneden op Kanye's IG en je zult geen enkele foto van Kim vinden. Het tegenovergestelde is echter niet van toepassing aangezien Kim foto's naast Kanye bewaarde, zoals die hieronder.

Kim nam niet eens de moeite om de reacties in de post uit te schakelen. Natuurlijk stroomden de fans na hun morsen naar diezelfde foto en ze hadden veel te zeggen.

Kim reageert op IG-post
Kim reageert op IG-post

Er stond een beetje van alles in de post, zelfs fans zeiden dat de twee bij elkaar waren gebleven: "Ik wou dat Kimye dingen kon oplossen en samen sterk kon blijven. Ik hou echt van ze samen en hun zoooo mooie baby's? ?."

Ondanks de breuk, wordt er gezegd dat Kim volwassener is dan ooit tevoren en de situatie met niets anders dan klasse aanpakt. Ze neemt tegenwoordig de positieve benadering, zoals ze uitlegde met Us Magazine, Ik probeer altijd de dingen op een positieve manier te bekijken. Ook al is het zo'n uitdagend jaar geweest, het is een tijd om te regenereren, creatief te worden, zoveel tijd door te brengen Alleen deze tijd die ik met mijn kinderen heb kunnen doorbrengen, is van onschatbare waarde geweest.” Het lijkt erop dat Kim klaar is om een nieuwe reis te beginnen, hoewel fans willen dat ze van het verleden afkomt. Het zal interessant zijn om te zien of ze de foto's verwijdert.

Aanbevolen: