Fans zijn nog steeds boos dat Kate Winslet met deze controversiële regisseur heeft gewerkt

Inhoudsopgave:

Fans zijn nog steeds boos dat Kate Winslet met deze controversiële regisseur heeft gewerkt
Fans zijn nog steeds boos dat Kate Winslet met deze controversiële regisseur heeft gewerkt
Anonim

Kate Winslet is een Tony Award verwijderd van officieel een EGOT-winnaar te worden! Gelukkig voor de actrice houden haar Grammy, Emmy en Oscar haar voorlopig zeker gezelschap.

Hoewel haar carrière een van de meest succesvolle in Hollywood is gebleven, zoals je duidelijk kunt zien, is er zeker een tijd of twee geweest waarin ze spijt had dat ze aan een paar projecten had gewerkt, met name een waarbij filmregisseur Woody Allen betrokken was.

Er is een hele reeks acteurs in de industrie geweest die spijt hebben geuit over de samenwerking met Woody Allen, en Kate is een van hen. Het duo werkte in 2015 samen in Wonen waardoor fans teleurgesteld waren over haar verschijning in Wonder Wheel, en dit is waarom!

Kate Winslet werkt met Woody Allen

Kate Winslet is geen onbekende in de schijnwerpers! De actrice kreeg bekendheid in 1994 in de Percy Jackson-productie van Heavenly Creatures. Slechts drie jaar later kreeg Kate een levensveranderende rol als Rose DeWitt Bukater, draai Dawson, in de recordbrekende film Titanic.

Kate schoot naar grote hoogten na haar tijd samen te werken met Leonardo DiCaprio! De actrice verscheen vervolgens in talloze Oscar-genomineerde films, waarvan er zeven voor zichzelf werden genomineerd, maar niet al haar filmkeuzes waren goed.

In 2017 verscheen Kate Winslet in de film van Woody Allen, Wonder Wheel, samen met Justin Timberlake en Jim Belushi. Nou, ondanks dat grote namen deel uitmaakten van de film, ging het door met een brutowinst van $ 15,9 miljoen aan de kassa, met een budget van $ 25 miljoen, wat duidelijk maakte dat mensen niet zo geïnteresseerd waren om hem te zien.

Deze reactie op de films van Woody Allen komt voort uit jarenlang gepraat over aanranding en beschuldigingen van wangedrag tegen Allen, waardoor velen de films van de regisseur moesten boycotten.

Ondanks de beschuldigingen, die voor het eerst begonnen in 1992, stemden veel grote Hollywood-namen er nog steeds mee in om rollen in zijn films te spelen, waaronder Kate!

Nou, na heel wat terugslag en tijd om na te denken, verbrak Kate Winslet haar stilzwijgen tegenover Vanity Fair, en onthulde dat ze er inderdaad spijt van heeft dat ze met Woody Allen in Wonder Wheel heeft gewerkt.

Dat is niet de enige film waarvan Kate spijt heeft dat ze er deel van heeft uitgemaakt! In 2011 verscheen Winslet in Carnage, een Roman Polanski-film, die ook is beschuldigd van mishandeling.

"Het is zoals, wat deed ik verdomme aan het werken met Woody Allen en Roman Polanski?" Kate vertelde de publicatie. "Het is voor mij nu ongelooflijk hoe die mannen in zo'n hoog aanzien stonden, zo breed in de filmindustrie en zo lang als ze waren. Het is schandelijk!" zei ze.

Hoewel er geen tijd terug is in deze, heeft Kate duidelijk gemaakt dat ze hier zeker verantwoordelijkheid voor neemt! "Ik worstel met die spijt, maar wat hebben we als we niet in staat zijn om gewoon eerlijk te zijn over alles?" Kate Winslet gedeeld.

Kate herkent haar fout uit het verleden, het is zeker niet een die ze nog een keer zal maken. Fans waren blij om te zien dat de met een Oscar bekroonde actrice haar betrokkenheid bij de filmregisseur toekende.

Gelukkig voor Winslet blijft haar carrière bloeien! Ze zal dit en volgend jaar in een handvol films verschijnen, waaronder Lee, Avatar 2, Black Beauty en Ammonite.

Aanbevolen: