Jennifer Aniston wees dit af omdat het een "jongensclub" was

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston wees dit af omdat het een "jongensclub" was
Jennifer Aniston wees dit af omdat het een "jongensclub" was
Anonim

Afkomstig uit een familie van acteurs, of die rond het bedrijf waren, leek Jennifer Aniston voorbestemd voor het sterrendom. Maar geloof het of niet, haar vader, die acteur was, ontmoedigde haar om die weg te bewandelen. Jens vader zei dat de afwijzing van de industrie voor niemand moeilijk te accepteren was.

Jen hield vast aan haar wapens en er begonnen grote dingen te gebeuren toen ze eindelijk naar LA verhuisde. Er kwamen audities binnen, maar zoals we in dit artikel zullen zien, greep ze niet elke kans aan, zelfs niet een waar de meeste jonge acteurs zonder aarzelen ja op zouden zeggen. Volgens Jen wees ze een bepaald iconisch deel af omdat de sfeer als een "jongensclub" was."Uiteindelijk kwam het allemaal goed, want kort daarna werd Aniston in 'Friends' gegoten. Geloof het of niet, toen vertelden sommigen in het bedrijf Aniston dat het niet haar grote doorbraak zou zijn. Oh boy, wat hadden ze het mis!

Het auditieproces was in het begin moeilijk

In tegenstelling tot haar huidige status, waarin script na script binnenkomt, was het begin een beetje anders. Jen balanceerde niet alleen met andere banen, maar ze faalde ook bij audities voor simpele dingen zoals commercials. Ze legde het proces uit met Collider: "Ja. Ik werkte bij een reclamebureau, als receptioniste. Ik werkte twee dagen als fietskoerier. Het was echt verkeerd om me in New York City op de fiets te zetten met taxi's. En ik werkte bij een ijssalon in Lincoln Center."

"En toen werkte ik ongeveer twee en een half jaar als serveerster. Al die tijd deed ik auditie, maar ik kon gewoon niet gearresteerd worden. Ik kon niet eens een commercial krijgen. Voor commerciële audities, jij moest met drie of vijf mensen naar binnen, en ze zetten je voor een wit scherm en zeiden: 'Je bent op een feestje. Je hebt een hamburger, en je hebt een biertje, en je flirt met deze. Gaan!" Het was gewoon zo onhandig. Ik was daar verschrikkelijk in. Ik kon niet eens een reclamespotje krijgen."

Aniston werd door haar vader aangemoedigd om advocaat te worden, hoewel ze ertegen besloot om naar LA te verhuizen: "Mijn vader was ongeveer vijf jaar voordat ik was verhuisd naar Los Angeles verhuisd. Ik was net op zomervakantie om hem te bezoeken. Ik was afgestudeerd van de middelbare school en ik koos ervoor om niet naar de universiteit te gaan, dus ik stampte op de stoep en deed mijn serveerster. Ik had een manager, die volgens mij een manager was, en een agent. Ik ging naar bezocht mijn vader in L. A. en deed een paar audities. Ik vroeg mijn vriend om honderd dollar, zodat ik headshots kon maken. Ongeveer drie maanden later kreeg ik een sitcom, wat geweldig was."

Het zou allemaal in haar voordeel beginnen te werken, maar al vroeg zei Jen nee tegen een enorme kans.

'Saturday Night Live' afwijzen

Zittend naast Howard Stern, vertelde Aniston over haar ervaring met een bezoek aan SNL. Volgens Aniston wees ze het optreden af omdat de omgeving gewoon niet goed leek: "Ik dacht niet dat ik die omgeving leuk zou vinden. Ik herinner me dat ik opdook en [Adam] Sandler was daar en [David] Spade was daar, en ik kende ze al en ze zeiden: 'Kijk, Aniston is hier!' Ik ontmoette ze toen ik 20, 21 was, nadat ik een tv-show had gedaan met een man die ze kende."

Toen ze begin twintig was, vond Aniston het een te grote jongensclub, met minder nadruk op vrouwen: "Ik dacht: 'Ik vind dat vrouwen hier beter behandeld moeten worden.' Omdat het was zo'n jongensclub, "zei ze. "Je bent gewoon niet de slimste als je begin twintig bent. Ik heb hem geen les gegeven, ik zei alleen wat ik zou hopen als ik dit zou doen, wat ik zou hopen dat het is.”

Het werkte allemaal in het voordeel van Jen, want kort daarna verscheen 'Friends Like Us', met een script dat Aniston onmiddellijk boeide. De show zou worden opgepikt na de pilot-aflevering en werd veranderd in 'Friends'. Dat zou de carrière van Aniston naar het sterrendom brengen.

Ondanks de snub van SNL, waren er geen harde gevoelens toen Jen in het verleden een paar keer op de show verscheen. Ze zou ook een paar films samen met Adam Sandler werken, ondanks haar vroege ervaring in het ontmoeten van hem op SNL.

Jen maakte de juiste beslissing en een zeer dappere.

Aanbevolen: