Fans vieren feest als Kylie Jenner en Travis Scott herenigen in waterballongevecht met Stormi

Inhoudsopgave:

Fans vieren feest als Kylie Jenner en Travis Scott herenigen in waterballongevecht met Stormi
Fans vieren feest als Kylie Jenner en Travis Scott herenigen in waterballongevecht met Stormi
Anonim

Kylie Jenner en Travis Scott zijn weer herenigd sinds hun Disneyland-date met Stormi. De schoonheidsmagnaat en de rapper reisden naar Scotts huis in Houston, Texas voor een leuk weekend met hun dochter en deelden fragmenten op Instagram!

Kylie Jenner documenteerde het ongelooflijke Memorial Day-weekend van haar familie op haar sociale media-account, waardoor fans een kijkje in hun dag konden nemen.

Inside Kylie en Travis' waterballongevecht

Kylie deelde een video van haar dochter die een felgele jurk droeg en schreef "hou van deze kleine baby" in het bijschrift.

Kylie Jenner Via Instagram
Kylie Jenner Via Instagram

De oprichter van Kylie Cosmetics deelde nog een video van haar on-en-off beau die waterballonnen vult, terwijl hij en Stormi om de beurt de ballon op Kylie richten.

Stormi en haar vader gingen later samenwerken om ballonnen naar Kylie te gooien, waarbij de rapper haar achterna zat toen ze zich voor hen probeerde te verbergen.

"Nee, gooi het niet naar mij", zei Kylie tegen Stormi toen de 3-jarige probeerde haar moeder te richten met een waterballon. "Wat? Ik ga weg!" voegde de reality-tv-ster eraan toe, nadat haar dochter de ballonnen op haar bleef richten.

"Je kunt me nu niet krijgen," grapte Jenner met Stormi en Travis, terwijl ze zich achter een glazen deur verstopte.

Kylie en Travis zijn ondanks hun scheiding in 2019 een hechte band gebleven. Het echtpaar co-oudert hun dochter en viert samen verjaardagen. Kylie reisde ook vanuit Los Angeles naar Miami om de 29e verjaardag van de rapper met hem door te brengen.

Tijdens Scott's feest zag het paar er gezellig samen uit en werd volgens een getuige de hele nacht dansen en rondhangen in de DJ-booth gezien. Kylie en Travis werden ook gezien als "aanraken" en "speels".

Met fans die ervan uitgingen dat het paar weer een relatie had, meldde TMZ dat Kylie en Travis hadden besloten een "open relatie" na te streven. Kylie ontplofte de geruchten via Twitter, weerlegde vol vertrouwen hun beweringen en verklaarde: "Jullie verzinnen echt iets".

Een paar dagen voor zijn verjaardag werd Travis 's avonds laat gefotografeerd met een mysterieuze vrouw, waardoor fans dachten dat hij een open relatie had met Kylie.

Het is niet bekend of Kylie Jenner en Travis Scott nu weer bij elkaar zijn, maar ze genieten zeker van hun tijd als gezin.

Aanbevolen: