Fans wedden op de naam van Meghan Markle & Prins Harry's tweede kind

Inhoudsopgave:

Fans wedden op de naam van Meghan Markle & Prins Harry's tweede kind
Fans wedden op de naam van Meghan Markle & Prins Harry's tweede kind
Anonim

Met de geboorte van hun dochter in het verschiet, blijven Meghan Markle en prins Harry stevig in de krantenkoppen. Dit kind wordt geboren in een wereld van controverse en terwijl de wereld wacht om deze kleine baby te zien, begint de nieuwsgierigheid te pieken.

Het is niet te zeggen wat Meghan en Harry in gedachten hebben wat betreft babynamen, maar dat weerhield fans er niet van om te raden!

Mediakanalen hebben verschillende gevallen gemeld waarin Meghan en Harry misschien subtiel hebben gesuggereerd hoe hun kleine meisje zal gaan heten, maar fans zijn hen ver vooruit.

Fans gaan naar sociale media om weddenschappen te plaatsen op wat zij denken dat de naam van dit langverwachte kleine meisje zal zijn.

Meghan en Harry's baby

Toen Meghan en Harry de koninklijke familie verlieten, streefden ze naar een meer privéleven, met minder inmenging van de media.

Na hun explosieve interview met Oprah Winfrey, lijkt het erop dat dit niet helemaal mogelijk is, vooral omdat ze dat moment gebruikten om te onthullen dat ze een meisje verwachten.

Meghan's exacte uitgerekende datum is niet bekend, maar ze liet wel weten dat haar uitgerekende datum deze zomer was. Net zoals de kalender is veranderd in juni en de zomer officieel voor ons is, komt de media-razernij nu op gang en de naam van de baby is de nieuwe focus.

Fans hebben een aantal duidelijke ideeën over wat de naam van deze kleine baby zal zijn….

Fans doen weddenschappen op babynamen

Fans raden aan, wegen in en wedden op babynamen, en sociale media gloeien van interesse.

Veruit de meest prominente gok is de naam 'Diana', ter ere van Harry's overleden moeder, prinses Diana.

Met gemengde gevoelens over die naam, omvatten de opmerkingen; "Diana zodat ze het kunnen uitmelken voor extra publiciteit," "Zeg me alsjeblieft dat het Diana niet is. Alsjeblieft nee," "Diana Rachelle!" en "Ik zou mijn hand in vuur en vlam zetten en elke cent die ik heb wedden dat het Diana Rachel wordt, en dat ze op 1 juli op de verjaardag van prinses Diana wordt geboren."

Anderen schreven om te suggereren; "Grace Dianne ❤️" en "Diana Elizabeth", een perfecte mix van eer.

Gissen van een andere aard waren; Margaret, Adriana, Lilith, Lillian en Diana Spencer Elizabeth.

Een fan schreef zich in met een interessante weddenschap die nogal wat opschudding veroorzaakte; "Ik ben bereid om veel geld te verwedden dat het iets echt buiten de hitlijsten zal zijn, zoals Ziona of iets totaal vreemds voor beroemdheden zoals 'Heart'."

De haters wisten ook hun weg naar dit gesprek te vinden en reageerden door te zeggen; "Ik heb een vreemd gevoel dat ze met een rare naam naar Hollywood gaan om nog een keer naar zijn familie te jagen, en in het kort "Duchess Anyattention Anya."

Aanbevolen: