De waarheid over de slechte adem van Lamar Odom, volgens de Kardashians

Inhoudsopgave:

De waarheid over de slechte adem van Lamar Odom, volgens de Kardashians
De waarheid over de slechte adem van Lamar Odom, volgens de Kardashians
Anonim

Hoewel zijn toestand triviaal kan lijken voor degenen die naar de tandarts gaan, maar voor NBA-ster Lamar Odom die aan tandfobie lijdt, kan zijn angst net zo echt aanvoelen als iemand met hoogtevrees. Maar wat is echt de waarheid over zijn vermeende slechte adem? Wat ontdekte Kim Kardashian erover?

Kim Kardashian ruikt de holte van Lamar Odom

Kim heeft een neus voor gaatjes. Ze heeft opnieuw bevestigd dat ze rottende tanden kan ruiken en deelt zelfs dat ze het vermogen heeft om het met 'iedereen' te doen. Toen ze in een interview met Harper's Bazaar werd gevraagd naar haar verborgen talent, antwoordde de realityster: "Ik kan ruiken wanneer iemand een gaatje heeft. Het is een heel specifieke geur - geen slechte ademgeur - iets dat echt sterk is."

Zelfverzekerd in haar eigen speciale snuffelvermogen, toonde de Amerikaanse tv-persoonlijkheid haar eigenaardige zesde zintuig tijdens een aflevering van Keeping Up With The Kardashians uit 2012 toen ze Khloe vertelde dat ze de holte van haar zus, de toenmalige echtgenoot, Lamar Odom, kon opsnuiven. Hoewel Khloe het gewoon weglachte, meende Kim het serieus. Ze zei in de aflevering: Nee, ik kon het ruiken … mijn zesde zintuig komt eraan. Elke keer als ik hem knuffel, moet ik bijna in mijn mond overgeven.”

Kim, die met een chronische ziekte leeft, legde verder uit: "Ik kan ruiken of iemand een gaatje heeft. En iedereen weet dat Lamar dol is op snoep.” Toen Khloe Kim vroeg wat ze moest doen omdat haar toenmalige man bang was voor de tandarts, deed Kim fantastisch werk door uit te leggen dat Lamar naar de tandarts moet om zijn tanden te laten controleren. Ze zei: "Nou, we moeten hem daartoe dwingen."

Kim Kardashian's zesde zintuig

Blijkbaar is dit niet de eerste keer dat de realityster sprak over het snuiven van met holtes beladen adem. In 2009 onthulde ze aan haar fans op Twitter haar unieke reukvermogen. Ze twitterde: Ik heb een heel vreemd talent. Ik kan ruiken wanneer iemand gaatjes heeft! Ik heb nog nooit ongelijk gehad! Ze hebben er niet eens 2 zijn super dichtbij me … Ik kan ruiken door één gesprek met iemand te hebben! Zoooo raar hè!”

Toen, in 2010, liet haar speciale kracht haar niet in de steek toen ze tweette: "Iemand heeft een gaatje in de auto waarin ik zit. Ik kan het ruiken." Dat gezegd hebbende, prezen fans Kim voor haar bereidheid om iemand te bellen voor hun slechte mondhygiëne.

Lamar Odom's On The Kardashian Curse

Terwijl Lamars gebitsprobleem het gesprek van de dag werd toen Kim opende in de reality-tv-show, vond de NBA-ster het niet erg toen hij ze verdedigde. Op de vraag of hij in de "Kardashian Curse" geloofde, antwoordde hij: "Dat is domheid, want iedereen gaat st. Als ik je familie op de band had, en zou zien wat je familie allemaal doormaakte, zouden mensen zeggen: "Deze familie is gek!"

Lamar onthulde verder dat de Kardashians heel transparant en echt zijn met hoeveel van hun persoonlijke leven ze met de wereld delen alsof niets verboden is. "Mensen zouden alle drugsverslaafden zien, alle seks, ze delen hun leven met jou, dus je ziet alles", zei hij. “Misschien is het overbelicht, maar mensen vinden het geweldig. De mensen die ze hebben gemaakt, zijn degenen die met de vingers wijzen. Het is een soort van misselijkmakend. Ik heb het van binnen naar buiten geleefd.”

Aanbevolen: