Waarom heeft Brad Pitt nooit een echte superheld gespeeld?

Inhoudsopgave:

Waarom heeft Brad Pitt nooit een echte superheld gespeeld?
Waarom heeft Brad Pitt nooit een echte superheld gespeeld?
Anonim

Hij heeft veel dingen gedaan in zijn leven en carrière. Maar één ding dat Brad Pitt niet heeft gedaan, is een eerlijke superheld spelen.

Ja, hij verscheen voor een zeer korte tijd als The Vanisher (letterlijk een seconde). Verder heeft hij nog nooit een superheld geportretteerd, en fans willen weten waarom.

Brad stemde ermee in om als de verdwijnder te verschijnen…

Inmiddels weten fans dat Brad verscheen als The Vanisher en zelfs een superlaag loon accepteerde voor de kans. Hoewel hij er een kick van leek te krijgen om met Ryan Reynolds op de set rond te hangen, was het een soort eenmalige deal.

Per slot van rekening heeft Brad zich maar voor één scène aangemeld als The Vanisher en hij heeft het personage duidelijk niet uitgesproken in de 'Deadpool'-niet-verschijningen van het personage. Dus waarom overweegt hij niet om lid te worden van de MCU (of letterlijk een andere heldenfranchise) voor een legitieme terugkerende rol?

Maar hij heeft geen plannen om andere superhelden te spelen

Brad Pitt heeft een heleboel verschillende personages geportretteerd, en hij heeft alles gedaan, van romantische films tot actierijke films tot complete kaskrakers die een diepere betekenis hadden dan alleen maar miljoenen verdienen.

En toch heeft Brad Pitt geen plannen om als superheld te verschijnen, zei hij in interviews.

Brad legde heel duidelijk uit: "Ik heb de mijne gedaan. Ik heb mijn superheld gedaan. Ik heb het gedaan. Ik heb het vermoord." Uh, ja, dat deed hij echt; De Vanisher verscheen alleen omdat hij letterlijk stervende was.

Maar is dat genoeg reden om in de toekomst geen superheld te spelen? Het is duidelijk dat Brad weet dat het superheldenuniversum meer is dan The Vanisher.

Natuurlijk voelt zijn onwil om zijn eigen cape-privileges uit te proberen hem nerveus. Natuurlijk heeft hij George Clooney verslagen voor zijn rollen, maar hij kan op dit moment niet noodzakelijkerwijs concurreren met de jongere Hollywood-generatie.

Brads connecties met superheldenfilms kunnen hem van gedachten doen veranderen

Hoewel Brad onvermurwbaar lijkt dat hij geen andere superheld zal spelen, weten fans nog steeds niet precies waarom. Misschien denkt hij dat hij er niet geschikt voor is? Of misschien is hij ronduit uitgeput door alle decennia die hij heeft doorgebracht om positief te worden bedrogen voor elke rol die hij op zich heeft genomen.

Hoe dan ook, fans hopen nog steeds dat Pitts connecties met de grootste superheldenfilmfranchises van gedachten kunnen veranderen over ooit een MCU- of DC-superheld te worden… Of zelfs een superschurk.

De samenwerking met Margot Robbie aan 'Once Upon a Time… in Hollywood' werpt waarschijnlijk enig licht op het feit dat zelfs DC-schurken andere nevenprojecten kunnen opnemen. Robbie is het bewijs dat helden en schurken niet in een hokje hoeven te worden gestopt.

Hij staat er al om bekend dat hij letterlijk alles speelt wat er in Hollywood is, maar blijkbaar is Brad er gewoon niet in geïnteresseerd om een superheld te worden.

Aanbevolen: