Fans vragen zich af hoe de reünie van Ben Affleck en Jennifer Lopez hun kinderen beïnvloedt

Inhoudsopgave:

Fans vragen zich af hoe de reünie van Ben Affleck en Jennifer Lopez hun kinderen beïnvloedt
Fans vragen zich af hoe de reünie van Ben Affleck en Jennifer Lopez hun kinderen beïnvloedt
Anonim

Terwijl haar verloving met Alex Rodrigues eindigt en ze haar relatie met Ben Affleck hervat, veranderen de zaken snel. Ze denken dat dit waarschijnlijk ook het geval is met haar kinderen.

Toen de geruchten de ronde deden dat Jennifer Lopez en Alex Rodriguez op de vlucht waren, waren fans vol ongeloof. Ze leken alles te hebben, en het leek erop dat ze het perfecte leven hadden gevonden met hun samengestelde gezinnen. Kort nadat de geruchten waren bevestigd en Alex en Jennifer officieel verklaarden dat ze ermee ophielden, verspilde JLo geen tijd om opnieuw contact te leggen met Ben Affleck.

Dit betekent uiteindelijk dat hun kinderen in deze nieuwe relatie worden betrokken, en fans maken zich hier grote zorgen over.

De terugkeer van Bennifer

Het stel was eerder verloofd om te trouwen, maar het lukte toen niet. Ze hebben nu 'Bennifer' terug naar de wereld gebracht en zijn opnieuw een relatie met elkaar aan het onderzoeken.

Terwijl ze stoeien en samen genieten van hun vakantietijd, heeft de rest van de wereld zich verwonderd over de status van hun respectievelijke kinderen.

Het is één ding dat er vonken overslaan tussen deze twee tortelduifjes, maar ze hebben elk 2 kinderen, en dit kan een zeer verwarrende tijd voor hen zijn.

JLo's kinderen hadden een zeer vlotte relatie met de kinderen van Alex Rodriguez, en ze waren erg gewend om tijd door te brengen als één groot, gelukkig gezin. Hun hele wereld is zojuist op zijn kop gezet en ze leren nu te leven zonder de andere kinderen in hun leven. Alex Rodriguez heeft geen invloed meer op hun leven.

Dit is veel voor kinderen om in zich op te nemen, en fans weten niet zeker of het een goed idee is om een relatie met Ben Affleck aan te gaan. Er zijn vragen over hoe Ben's 3 kinderen en JLo's 2 kinderen door dit alles zullen worden beïnvloed.

Fans maken zich zorgen over de kinderen

Fans maken zich steeds meer zorgen over het feit dat niemand de kinderen op de eerste plaats zet.

Reacties op sociale media zijn onder meer: "JLO's kinderen hebben stabiliteit nodig in hun leven, stuur ze gewoon naar papa Marc Anthony," en "Oh Jennifer Garner, je kinderen leren JLo nu kennen?" evenals; "Ik vraag me af hoe haar kinderen hierover denken?"

De pers hoorde dat JLo op zoek was naar scholen in de buurt van Ben Affleck, en dat bracht veel mensen ertoe zich af te vragen of dat komt omdat ze haar familie gaat ontwortelen en naar een nieuw huis gaat verhuizen, nieuwe school en een overvloed aan levensveranderingen.

Anderen schreven om te zeggen; "Kijken naar scholen wtf???" en "dit is te veel voor kinderen, eerlijk gezegd."

Eén ventilator sloot af met; "de kinderen worden nu door elkaar geschud en ze moeten van school veranderen, alleen omdat Jennifer Lopez weer een nieuwe man in haar leven heeft, dit wordt belachelijk."

Aanbevolen: