Fans voelen zich beschaamd voor de kinderen van Jennifer Lopez die haar publiciteitsstunt 'Ben Necklace' volgen

Inhoudsopgave:

Fans voelen zich beschaamd voor de kinderen van Jennifer Lopez die haar publiciteitsstunt 'Ben Necklace' volgen
Fans voelen zich beschaamd voor de kinderen van Jennifer Lopez die haar publiciteitsstunt 'Ben Necklace' volgen
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck lijken zeker hun beste leven te leiden en grijpen het moment zeer aan en genieten van hun volledige romance. Jennifer werd zelfs net gespot in Frankrijk, gekleed in een ketting die Bens naam draagt.

Degenen die denken dat dit allemaal veel te snel gaat, zijn zeker niet de enigen. Het lijkt erop dat deze romance zonder enige waarschuwing opdook en heel snel op volle toeren draaide. Fans weten niet zeker of ze wel de tijd hebben gehad om over te stappen of op de hoogte te blijven van het nieuws over JLO's liefdesleven. Deze recente waarneming van een gouden ketting die de naam van Ben beschrijft, is voor sommige mensen teveel gebleken en wordt door veel fans een publiciteitsstunt genoemd.

Fans zijn zelfs zo ver gegaan om hun kinderen in verlegenheid te brengen, daarbij verwijzend naar het feit dat Jennifer Lopez zich zelf als een kind gedraagt.

Jennifer's 'Ben' ketting

Jennifer Lopez ging van verloving met Alex Rodriguez naar vrijen met Ben Affleck in een mum van tijd, en draagt nu zijn naam in gouden letters om haar nek. Dit lijkt niet het typische gedrag van een 50-jarige vrouw, en veel fans beschouwen haar ketting en deze nieuwe uitdrukking van liefde als een erg jeugdige, gênante daad.

Het is iets wat een tiener zou doen, en in veel opzichten denken fans dat Jennifer Lopez zich zo gedraagt.

Sommigen suggereren dat deze overdosis liefde wordt gebruikt als een publiciteitsstunt om aandacht te krijgen voor deze twee beroemdheden, die, door op deze manier te handelen, erin geslaagd zijn om elke kop te vangen en trending zijn over het een of ander elke dag op een bepaald moment.

Fans hebben medelijden met Jennifers kinderen en voelen zich beschaamd voor hen, wat aangeeft dat de manier waarop ze handelt vernederend is en verre van een goed voorbeeld is in hun jonge leven.

Fans hebben medelijden met Jennifer's kinderen

Elke keer dat JLO iets flagrants doet om de aandacht op haar romance te vestigen, wordt het steeds duidelijker dat haar gedrag als kinderachtig wordt ervaren, en nu schamen fans zich voor haar kinderen, die kijken naar het vertoon van kinderachtig gedrag van hun moeder.

Opmerkingen op sociale media zijn onder meer; "IS SHE LIKE 12 ?? Ik draag mijn BF-INITIALEN", "Het is altijd Ben geweest!! ❤️ Ik beleef mijn tienerjaren helemaal opnieuw", en "Goh, dit moet zo gênant zijn voor Jennifer G en haar kinderen. Lol."

Andere schreef; 'Kan het nog pathetischer worden dan dit?' en "wauw, zo beschamend voor haar kinderen, ze kijken toe hoe hun moeder zich als een kind gedraagt", waarop iemand antwoordde; "ze had een vriend die helemaal in hun make-outsessie foto's nam. ALLES wat ze doet is een publiciteitsstunt. Zo plakkerig. Als een klein meisje."

Aanbevolen: