De reden waarom Brad Pitt zelden doucht

Inhoudsopgave:

De reden waarom Brad Pitt zelden doucht
De reden waarom Brad Pitt zelden doucht
Anonim

Brad Pitt is knap. Brad Pitt is charmant. En Brad Pitt ruikt waarschijnlijk een beetje.

Ja, we zijn echt verbluft door het feit dat Brad een unieke kijk heeft op het schoonmaken van zijn lichaam. Wie wil er in de buurt zijn van iemand die naar B. O. ruikt? Er is vast wel iemand met een fetisj. Hoe dan ook, het is veilig om te zeggen dat de overgrote meerderheid van Brad's gigantische fanbase er de voorkeur aan zou geven als hij zo schoon zou ruiken als het appartement van Monica Gellar in Friends.

Dus, waarom neemt Brad Pitt eigenlijk maar af en toe een douche?

Het antwoord lijkt verband te houden met zijn schema

Brad Pitt is een van de drukste acteurs in Hollywood. Deze status heeft hij gelukkig al sinds zijn doorbraak in Thelma & Louise. Zelfs zijn beste vriend George Clooney heeft belangrijke rollen verloren aan Brad. Maar in tegenstelling tot Brad weet George hoe hij moet douchen. Het lijkt er tenminste op dat hij dat doet…

In feite weet bijna elke andere extreem drukke acteur in het bedrijf hoe ze voor hun persoonlijke hygiëne moeten zorgen. Dus, hoe gaat het met Brad? Waarom vindt hij het zo moeilijk om de kraan open te draaien en in een van zijn vele ongelooflijke douches te stappen?

We kunnen alleen maar aannemen dat de man enkele van de mooiste douches op aarde heeft. Hij is tenslotte bizar rijk.

Volgens zijn Inglorious Basterd's co-ster, Eli Roth, had Brad een behoorlijk gek douche-advies om met hem te delen op de set. Tijdens Eli Roths interview met People in 2009 beweerde hij dat Brad het liefst babydoekjes gebruikt om zijn vuile lichaam te wassen tijdens en na een dag hard werken op een filmset.

"[Brad Pitt] vertelde dat als je zweet en geen tijd hebt om te douchen [vanwege je werk], je gewoon een babydoekje neemt en het onder je oksels wrijft. Na een scène moest Brad naast me komen voor een close-upfoto, en hij zei: 'Verdomme, je bent rijp.' Ik zei: 'Ik had geen tijd om te douchen.' Hij zei: 'Babydoekjes, man, babydoekjes.'"

Hoewel Eli Roth dit een uitstekend idee leek te vinden, kunnen we ons niet voorstellen dat alle fans met Brad Pitt-posters in hun kamers zo opgewonden zullen zijn als ze van deze onthulling horen. Kom op, toch!?

Om eerlijk te zijn, als je een film zoals Inglorious Basterds van Quentin Tarantino opneemt, heb je een strak schema en zweet je waarschijnlijk veel. Het filmen van een film is veeleisend, langdurig en je beweegt veel. Voeg de elementen van moeder natuur toe (bij het filmen op locatie) of de hitte van de bovenlichten (in de studio) en je krijgt gegarandeerd een zweterige cast. Toch… A-lijst acteurs zoals Brad Pitt hebben de neiging om douches in hun trailers te hebben. Maar volgens Eli Roth strekt Brads anti-doucheperspectief zich uit tot zijn persoonlijke leven.

Vaderschap is ook een reden waarom Brad Pitt niet veel doucht

Afgezien van zijn drukke schema op de set, heeft Brad de neiging om een overweldigd persoonlijk leven te hebben… het is alles wat hij destijds met Angelina Jolie adopteerde.

Met zijn recente voogdijoverwinning lijkt het erop dat Brad nog minder tijd zal hebben om te douchen. Volgens Eli Roth's interview in 2009 met People, vertelde Brad hem dat vaderschap een andere reden is waarom hij liever babydoekjes gebruikt in plaats van zich uit te kleden en onder de douche te springen.

Tijdens een privégesprek met Eli op de set van Inglorious Basterds, zei Brad blijkbaar: "Ik heb zes kinderen. Je hoeft ze alleen maar mee te nemen, een paar snelle doekjes onder de pits … Man, Ik ben de hele dag aan het [plassen]. Ik heb geen tijd om te douchen."

Dit is iets waar veel ouders zich mee kunnen identificeren, maar er komt een moment waarop een douche nodig is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat iemand als Brad het zich zeker kan veroorloven dat iemand zijn kinderen de 15 minuten die hij nodig heeft om zich goed te wassen, in de gaten houdt.

Helaas voor degenen die hunky beroemdheden begeren, is Brad niet de enige hottie die zichzelf niet zo vaak wast als hij zou moeten. Volgens CheatSheet maken Robert Pattinson en Zac Efron zich ook schuldig aan het overslaan van een douche of drie.

Net als Brad Pitt, geeft Zac Efron de voorkeur aan babydoekjes boven persoonlijke hygiëne.

Zelfs met dit enigszins huiveringwekkende verhaal dat de ronde doet, zijn we er zeker van dat Brad behoorlijk behoorlijk zijn best doet om zichzelf toonbaar te houden. Hij is tenslotte een Hollywood-ster. Zeer weinig publicisten zouden hun klanten in het openbaar naar buiten laten lopen en eruit zien als een bandenbrand. Maar misschien heeft Brad wat meer aansporing nodig dan andere beroemdheden.

Aanbevolen: