Dit is waarom Brad Pitt geen ster heeft op de Hollywood Walk Of Fame

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Brad Pitt geen ster heeft op de Hollywood Walk Of Fame
Dit is waarom Brad Pitt geen ster heeft op de Hollywood Walk Of Fame
Anonim

Met zoveel films op zijn naam en tonnen prijzen en onderscheidingen op zijn naam, is Brad Pitt duidelijk een fan (en criticus) favoriete acteur. Toch is er één erkenning van zijn talent die volgens fans Brad nooit heeft gekregen: een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Het is een hele eer, maar het lijkt ook erg exclusief. Dus wat geeft het -- en waarom heeft Brad Pitt geen Walk of Fame-ster?

Er is een nominatieproces

Hoewel talloze beroemdheden -- niet alleen acteurs en actrices -- sterren hebben op de Hollywood Walk of Fame, zijn ze daar niet toevallig terechtgekomen. Dus toen fans de Hollywood Walk of Fame zelf (via Facebook) begonnen te vragen waarom Brad geen ster heeft, was het antwoord simpel: niemand had hem genomineerd.

Fans vragen zich waarschijnlijk af, waarom heeft niemand Brad in godsnaam genomineerd? Hoe is het mogelijk dat in de decennia dat de Walk of Fame bestaat, niemand er ooit aan heeft gedacht Brad Pitt toe te voegen?

Het blijkt dat het antwoord vrij eenvoudig is.

Zoals de Hollywood Walk of Fame op hun website verder ingaat, kan bijna iedereen een beroemdheid nomineren.

Het nominatiepapier moet alleen een biografie van de genomineerde, een foto, hun kwalificaties en "bijdragen aan de gemeenschap en burgerparticipatie van de genomineerde" bevatten.

Ok, dat is allemaal geen probleem voor iemand als Brad Pitt. Maar er is een addertje onder het gras. Eigenlijk een paar 'vangsten'. En het heeft niets te maken met Brads cv of het feit dat hij nog nooit een superheld heeft gespeeld.

Een Walk Of Fame-ster is niet gratis

Een van de problemen met het nomineren van een beroemdheid voor de Walk of Fame? Er is een flinke vergoeding aan verbonden. Zoals de FAQ-pagina van de Walk of Fame uitlegt, is er een vergoeding van $ 50.000 voor de nominatieceremonie. Dat kunnen natuurlijk de kosten zijn die verband houden met het maken van de ster zelf.

Dus ondanks dat letterlijk iedereen een nominatie kan indienen, heeft niet iedereen $ 50.000 om naar hun favoriete artiest of acteursster te gooien. En er zit nog een addertje onder het gras in het hele proces.

Brad Pitt wil misschien geen ster

Brad Pitt wil misschien geen ster. Big deal, fans zouden kunnen denken -- hij is zo nederig, laten we hem toch maar nomineren. De hang-up -- en de mogelijke reden waarom Brad nog geen ster heeft, en misschien nooit zal hebben -- is dat hij moet instemmen met de nominatie.

Voor nominaties is niet alleen een ondertekende brief vereist van de beroemdheid in kwestie (of hun management) die instemt met de nom, maar ze moeten ook akkoord gaan om te verschijnen voor de prijsuitreiking - en veel beroemdheden hebben de kans afgewezen.

De kans is groot dat Brad ook geen interesse heeft in de ster of de pracht en praal, en dat is de reden waarom geen enkele fan of groep hem op de Walk of Fame heeft kunnen herdenken.

Aanbevolen: