Dit is waarom Ed Sheeran geen smartphone heeft

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Ed Sheeran geen smartphone heeft
Dit is waarom Ed Sheeran geen smartphone heeft
Anonim

Ed Sheeran heeft totaal andere gedachten in het tijdperk van technologie, waar alles niet compleet is zonder een mobiele telefoon. Fans zien vaak dat beroemdheden een pauze nemen van sociale media als een detox. Maar Sheeran heeft het concept van ontgiften via sociale media naar een nieuw niveau getild.

In een recent podcastinterview met The Collector's Edition-podcast onthulde de ' Shape Of You'-zanger dat hij sinds 2015 geen mobiele telefoon meer had; niet eens een klaptelefoon.

Maar hoe houdt Ed contact met iedereen om hem heen als hij in de wereld van vandaag geen mobiele telefoon gebruikt? Laten we eens kijken wat hij hierover zei.

Ed nam zijn eerste pauze van zijn telefoon in 2015

In december 2015 plaatste Sheeran een foto op Instagram waarin hij zei dat hij "een tijdje pauze zou nemen van zijn telefoon, e-mails en alle sociale media".

"Ik heb de afgelopen vijf jaar zo'n geweldige rit gehad, maar ik merk dat ik de wereld door een scherm zie en niet door mijn ogen, dus ik grijp deze kans aan dat ik nergens hoef te zijn om door de wereld en zie alles wat ik heb gemist", schreef Ed in zijn Instagram-bericht.

Later in 2016, terwijl hij zijn aankomende album promootte, sprak de Perfect-zanger met Ellen over het verdwijnen van de grid. Hij zei dat het zijn goede voornemen was om van de sociale media af te stappen.

"Ik kocht een iPad, en dan werk ik gewoon van e-mail af, en het is zo veel minder stress," zei hij. "Ik word 's ochtends niet wakker en moet 50 berichten beantwoorden van mensen die om dingen vragen. Het is net alsof ik wakker word en een kopje thee drink."

Ed kwam echter precies een jaar later terug op sociale media om te posten over zijn nieuwe album 'Divide' in december 2016.

Sheeran ging op een andere pauze in 2019

In december 2019, na zijn 'Divide' Tour, deed Ed nog een stap terug van zijn telefoon en sociale media. Hij plaatste opnieuw een bericht op Instagram waarin hij zijn volgers over zijn pauze vertelde.

"Ik ben een beetje non-stop geweest sinds 2017, dus ik ga gewoon even uitrusten om te reizen, schrijven en lezen. Ik zal van alle sociale media af zijn totdat het tijd is om terug te komen, "schreef Ed in zijn bericht.

Hij bedankte verder zijn fans en beloofde terug te komen met nieuwe muziek. Maar in plaats daarvan kwam hij in september 2020 terug om de geboorte van zijn dochter, Lyra Antarctica, aan te kondigen. Een paar maanden later kondigde hij echter wel een nieuw nummer aan en een paar maanden later, in augustus 2021, kondigde hij zijn nieuwste album "=", aan.

Hoe is het Ed gelukt om meer dan vijf jaar zonder mobiele telefoon te zitten?

Toen hem deze vraag werd gesteld tijdens een podcast-interview, onthulde Sheeran hoe hij contact houdt met de wereld zonder telefoon. Hij legde uit dat hij een zakelijke e-mail heeft die hij om de paar dagen beantwoordt.

"Nu heb ik een e-mail … en om de paar dagen ga ik zitten en open mijn laptop en beantwoord ik 10 e-mails tegelijk … En dan ga ik terug naar het leven, en ik voel me er niet door overweldigd, "legde hij uit.

Ed vertelde hoe sociale media zijn tol eisten van zijn geestelijke gezondheid. Hij zou gestrest raken omdat hij niet meteen een sms-bericht beantwoordde. "Ik werd echt, echt overweldigd en verdrietig door de telefoon. Ik heb gewoon mijn hele tijd op een erg lage plek doorgebracht", zei Sheeran.

"Ik zou een gesprek met je kunnen hebben tijdens het eten, toch? En we beginnen er echt aan en praten over een serieuze sh-t. En mijn telefoon kan trillen in mijn zak. En zelfs ik ben niet op mijn telefoon kijken', legde Ed verder uit. "Ik ga, 'wie is dat? Ik vraag me af wie dat was? Wat was die trilling? Oh, er is er nog een. Nu heb ik twee sms'jes, misschien was dat belangrijk. Moet ik op mijn telefoon kijken? Nee, ik ben een gesprek met Ben aangaan, ik moet niet op mijn telefoon kijken.' En ik luister een beetje naar je, maar dat denk ik ook."

Sociale media eist wel degelijk zijn tol van de mentale gezondheid van mensen, vooral beroemdheden, die constant worden blootgesteld aan de hele wereld. Volgens de Bad Habits-zanger was het dumpen van zijn telefoon "de beste beslissing" van zijn leven. Hij ging verder en zei dat het beste eraan, afgezien van een betere geestelijke gezondheid, is dat "de momenten die ik heb met de mensen van wie ik persoonlijk houd ononderbroken zijn."

Sheerans team handelt voorlopig al zijn sociale media af en hij komt af en toe langs voor een post of een tweet. Zijn laatste album, "=(Equals), " staat in de hitlijsten sinds de release van het nummer 'Bad Habits'. Onlangs heeft Ed een nieuw nummer uitgebracht in samenwerking met zijn oude vriend, Taylor Swift, genaamd "The Joker And The Queen".

Zijn fans begrijpen Eds prioriteit voor zijn geestelijke gezondheid en hopen dat hij zijn beste leven zal leiden, met of zonder telefoon.

Aanbevolen: