Fans noemen Miley Cyrus' rare relatie met Elon Musk 'sociale zelfmoord

Inhoudsopgave:

Fans noemen Miley Cyrus' rare relatie met Elon Musk 'sociale zelfmoord
Fans noemen Miley Cyrus' rare relatie met Elon Musk 'sociale zelfmoord
Anonim

Miley Cyrus en Elon Musk hadden elkaar nog nooit gekruist voordat ze elkaar ontmoetten op de set van Saturday Night Live. Ze hadden geen eerdere interacties met elkaar gehad, en er was ook geen echte basis voor hen om met elkaar te corresponderen, gezien de enorm verschillende kringen die ze behouden.

Sinds het optreden van SNL lijkt het er echter op dat Miley en Elon behoorlijk intiem zijn geworden, en fans vinden dit hele gebeuren echt vreemd.

Elon Musk, bekend om zijn capriolen op sociale media, plaatste een sarcastisch, komisch bericht aan Miley Cyrus, en ze reageerde met evenveel moeite op hem, waardoor fans ineenkrimpen bij de gedachte aan hun bizarre vriendschap.

Miley Cyrus en Elon Musk praten erover

Miley Cyrus en Elon Musk lijken een echte connectie te hebben gemaakt in de tijd dat ze een podium deelden voor de opnames van Saturday Night Live. Het is duidelijk dat ze contact hebben uitgewisseld en op dit moment de beste maatjes zijn, tot ongenoegen van vele, vele fans.

Recent bewijs van hun relatie is verschenen op Twitter, toen Musk voor de grap een meme plaatste die zijn kunstmatige schok liet zien toen hij de connectie maakte tussen Miley Cyrus en Hannah Montana. Hij koppelde deze goofy tweet aan een opgraving bij de beruchte hackers die hem eerder hadden bedreigd, die de naam 'Anoniem' dragen. Hij plaatste een meme met Cyrus die eruitzag alsof ze het slachtoffer was van een soort cyberaanval, en hij bracht het nepnieuws naar de wereld.

Alleen al het feit dat Musk en Cyrus heen en weer gaan over dit onderwerp, is genoeg om fans helemaal op de kast te jagen, en ze maken zich zorgen over haar reputatie op straat.

Sociale zelfmoord

Deze interactie maakt veel fans raar, en ze gaan snel naar sociale media om Miley te vertellen dat praten met Elon Musk met dit soort ongedwongen geklets sociale zelfmoord zal zijn die mogelijk haar carrière zou kunnen beëindigen. Op een gegeven moment noemde Musk Cyrus "schat" en het hele ding is gewoon te vreemd voor fans om te absorberen.

Opmerkingen op hun bizarre Twitter-gesprek zijn onder meer; "Ik ben letterlijk bereid je te betalen om te stoppen met praten met deze man", "dwing me alsjeblieft niet om te ontvolgen", en "Miley, ik smeek je alsjeblieft om niet met deze man om te gaan."

Anderen schreven om te zeggen; "jij wanneer elon je ontvoert en je op mars stuurt," en "tweet die freak niet, het is sociale zelfmoord", en "Elon gebruikte je om terloops te bevestigen dat wat Anonymous zegt een bekend geheim is."

Aanbevolen: