Michael Jackson's dochter Parijs vertelt over haar 'hallucinaties' in gesprek met Willow Smith

Inhoudsopgave:

Michael Jackson's dochter Parijs vertelt over haar 'hallucinaties' in gesprek met Willow Smith
Michael Jackson's dochter Parijs vertelt over haar 'hallucinaties' in gesprek met Willow Smith
Anonim

Paris Jackson treedt in de voetsporen van haar vader, King of Pop Michael Jackson met haar veelbelovende muziekcarrière. Ze schrijft al liedjes sinds ze 13 jaar oud was, en muziek is altijd een emotionele uitlaatklep voor haar geweest!

Het 23-jarige model, actrice en zangeres ging zitten voor een intiem één-op-één gesprek met een vriend en collega-zanger Willow Smith, waar ze haar ervaringen met PTSS uiteenzette.

Parijs worstelt met sociale angst

Parijs groeide grotendeels op in de publieke belangstelling, als dochter van een wereldwijd bekende en succesvolle muzikant. Dat betekende dat ze elke keer dat ze naar buiten stapte door paparazzi werd opgejaagd. De jaren hebben haar tol geëist en Jackson legde haar "knoestige" ervaring uit tijdens de aflevering van Red Table Talk van woensdag.

"Het is altijd behoorlijk pittig geweest, mijn sociale angst", deelde Jackson met Willow Smith. Ze voegde eraan toe: "Ik ervaar soms auditieve hallucinaties met cameraklikken en ernstige paranoia en ben voor veel dingen in therapie geweest, maar dat omvatte ook."

Parijs lijdt ook aan de verkeerde perceptie van geluiden om haar heen en leeft in de angst om gevolgd te worden door de paparazzi. De kleinste dingen kunnen haar dagelijks leven beïnvloeden.

"Ik hoor een vuilniszak ritselen en ik schrik ineen en raak in paniek… Het is gewoon standaard PTSS."

Jackson deelde ook met Willow dat ze 'nachtmerries' had en overdag vermeed om uit te gaan vanwege de paparazzi. "PTSS kan vrijwel elk aspect van je leven beïnvloeden", zei ze, en legde uit dat het haar persoonlijke relaties beïnvloedde, vooral "romantische relaties."

Haar zeer openbare leven heeft Paris gedwongen de mensen om haar heen te wantrouwen, en iedereen die haar huis binnenstapt, wordt gevraagd een NDA (non-disclosure agreement) te ondertekenen.

"Het doet veel met je zenuwstelsel, omdat je constant in gevecht bent, vlucht, bevriest, instort", voegde Jackson eraan toe. "Je loopt constant op eieren en kijkt constant over je schouder. Je moet rechtop zitten en je goed gedragen, want als je dat niet doet, reflecteert het niet alleen op je reputatie, maar ook op die van je familie…", zei de zanger.

"Ik heb het gevoel dat er een soort blijvende schade moet zijn", onthulde Paris. Jackson bekende ook dat ze in het verleden tegen depressies vocht en zelfmoord had gepleegd omdat ze werd geconfronteerd met "de radicale aanvaarding dat het gewoon niet bedoeld was te zijn."

Aanbevolen: