Rita Ora vertelt voor het eerst over haar romantiek met 'Thor'-regisseur Taika Waititi in 'Vogue Australia

Rita Ora vertelt voor het eerst over haar romantiek met 'Thor'-regisseur Taika Waititi in 'Vogue Australia
Rita Ora vertelt voor het eerst over haar romantiek met 'Thor'-regisseur Taika Waititi in 'Vogue Australia
Anonim

Rita Ora is al een aantal maanden aan het daten met haar beau - en Thor-regisseur - Taika Waititi, en volgens wat de popschoonheid Vogue Australia vertelde, kon het niet beter gaan tussen de twee.

Ora, die druk bezig is geweest met het werken aan een aantal realityshows, waaronder The Voice Australia, schrijft haar hervonden benadering toe om haar liefdesleven buiten de schijnwerpers te houden en waarom haar romance met de 46-jarige voortduurt stijgen.

“Ik ben op een geweldige plek in mijn leven, dat is alles wat ik daarover ga zeggen,” vertelde ze aan de publicatie.

De "How We Do"-zangeres ging verder door te vertellen hoe ze veel heeft geleerd van haar eerdere mislukte relaties - inclusief haar exen Calvin Harris, Rob Kardashian en Bruno Mars - nadat ze 30 was geworden, en benadrukte dat ze haar privacy verkiest wanneer het gaat tegenwoordig om haar liefdesleven.

“Ik denk gewoon, met respect, privacy is belangrijk. Ja… ik heb veel geleerd toen ik in de twintig was,” gutste Ora.

Ora en haar vriend, die in april voor het eerst naar de beurs ging, woonden allebei het Met Gala op maandag in New York City bij toen het paar hand in hand op de rode loper schitterde.

Ondertussen heeft de popsuperster geen album uitgebracht sinds Phoenix in 2018, nadat hij veel tijd had besteed aan realityshows zoals The Masked Singer UK en The Voice Australia.

Maar van wat er is verzameld, is er al een derde album in de maak, volgens Ora, die de onthulling deed in een NME-interview in maart 2020.

“Mensen komen naar studiosessies van over de hele wereld. Ik heb hier de afgelopen twee jaar aan en uit gewerkt, zei ze.

“Ik heb plannen dat dit derde album iets wordt dat ik nog nooit eerder heb gedaan en ik wil echt experimenteren en oog in oog komen te staan met een beetje uitdaging. Er zijn dus schrijvers met wie ik nog nooit eerder heb gewerkt en live-instrumentatie.”

Aanbevolen: