Willow Smith vertelt over haar ervaringen met angst

Willow Smith vertelt over haar ervaringen met angst
Willow Smith vertelt over haar ervaringen met angst
Anonim

Willow Smith heeft in het verleden haar geestelijke gezondheidsproblemen onthuld, maar pas onlangs heeft ze in detail over specifieke gebeurtenissen verteld.

Op een YUNGBLUD-podcastaflevering die op 29 juli werd uitgebracht, sprak Smith over haar ervaringen met angst. Ze zei tijdens de podcast dat ze zich vaak "onveilig voelde" in haar muziekcarrière en traumatische momenten had tijdens live-optredens, die regelmatig voor haar de kop opsteken.

Smith heeft één herinnering in het bijzonder gedetailleerd:

“Ik deed de Jimmy Fallon-uitvoering en ik had een flashback van 10 of 9 zijn en een angstaanval op de set. En eigenlijk voelde het alsof iedereen om me heen gewoon was: 'Je bent gewoon een snotaap … Waarom ben je niet dankbaar?' Je hebt een angstaanval, maar ze zagen het niet als een angstaanval. Ze zagen het als een driftbui.'

Smith sprak eerder over angstgevoelens in Red Table Talk - een talkshow die werd gepresenteerd door haarzelf, haar moeder (Jada Pinkett Smith) en haar grootmoeder (Adrienne Banfield-Norris). Tijdens de speciale aflevering legde Smith uit hoe ze zichzelf kalmeert door tijd voor zichzelf te hebben.

Tijdens de talkshow nodigen de drie vrouwen anderen, waaronder beroemdheden, uit om te praten over zaken waar normaal gesproken niet over wordt gesproken in talkshows overdag. Onderwerpen zijn onder meer geestelijke gezondheid, trauma en meer.

Ayesha Curry en Paris Jackson spraken ook over hun eigen ervaringen met geestelijke gezondheid tijdens de show. Er was zelfs een aflevering van de talkshow die specifiek gericht was op het beheersen van angst en angst tijdens de pandemie. De aflevering bevatte motiverende spreker, Jay Shetty en psycholoog, Dr. Ramani.

Ze spraken over het hebben van routines voor het slapengaan, het normaliseren van reacties en gesproken notities (hardop zeggen hoe je je voelt en waar het een reactie op is, en berichten achterlaten voor je toekomstige zelf). Ze legden ook de neurologie van angst en angst uit, evenals de fysiologie van stress.

Smith maakte onlangs rondjes op sociale media nadat ze haar hoofd had geschoren tijdens een live optreden van haar hitsingle "Whip My Hair" in juni. Haar nieuwste album, Lately I Feel Everything, debuteerde op 16 juli. Het album is poppunk en verschilt van alles wat de artiest eerder heeft uitgebracht.

Aanbevolen: