Kim Kardashian's familie gooit ongemakkelijke vibes als ze onthult waarom ze van Kanye West is gescheiden

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's familie gooit ongemakkelijke vibes als ze onthult waarom ze van Kanye West is gescheiden
Kim Kardashian's familie gooit ongemakkelijke vibes als ze onthult waarom ze van Kanye West is gescheiden
Anonim

De scheiding van Kanye West en Kim Kardashian is de meest gepubliceerde huwelijksbreuk van 2021. Er waren duidelijke problemen in het paradijs en de meeste fans wisten dat deze dag waarschijnlijk zou komen, maar velen hoopten dat Kim en Kanye het zouden maken het door tot het einde, op zijn minst, in het belang van al hun kinderen.

Kim heeft niet veel gezegd over de scheiding en heeft nauwelijks openbare verklaringen afgelegd over de details rond de ontwrichting van haar huwelijk.

Er werd veel gespeculeerd over wat er tussen Kim en Kanye was gebeurd totdat ze met Andy Cohen ging zitten om zijn vraag over wat er gebeurde direct te beantwoorden. Zodra Kim begon te reageren, zagen alle Kardashians er erg ongemakkelijk uit en begonnen ze onhandig te worden.

Kim's reden om te scheiden van Kanye West

De wereld heeft een reeks aannames gedaan over bepaalde situaties die mogelijk ondraaglijk zijn geworden voor Kim Kardashian,die haar ertoe brachten een echtscheiding aan te vragen. Fans gaan ervan uit dat het iets te maken had met de geestelijke gezondheid van Kanye West en de manier waarop hij het feit aan het licht bracht dat ze haar baby wilde aborteren toen ze zwanger was van North.

Ze kwam uiteindelijk naar voren om te zeggen dat het een "algemeen meningsverschil over een paar dingen" was, en vertelde dat zij en Kanye heel goed samen opvoedden.

De blikken op de gezichten van Kris Jenner, Kourtney Kardashian en Kendall Jenner vertelden een heel ander verhaal.

Onmiddellijk na de introductie van dit onderwerp, begon iedereen er heel schuchter, ongelooflijk ongemakkelijk en enorm nerveus uit te zien over het onderwerp.

Fans merkten het ongemakkelijke moment op

Er was zo'n ongelooflijk gevoel van ongemak en spanning dat echt onmiskenbaar was. Fans hoefden niet in dezelfde kamer te zijn om het te voelen.

Iedereen begon nerveus in het rond te schieten en het werd pijnlijk duidelijk dat alle dames het gesprek probeerden te ontwijken.

De reactie van fans op sociale media omvatte opmerkingen zoals; "Waarom zag Kris er zo uit toen ze zei dat ze geweldige co-ouders waren?," en "Kris zei het allemaal met haar ogen?," en ook "kan ze toch geen strak gezicht houden !!! Geen van hen echt! Die ogen vertellen een ander verhaal ?."

Anderen schreven om te zeggen; "Kris' ogen vertellen het allemaal," en "Iedereens gezichtsverwachtingen vertellen de betere waarheid ?, evenals; "Hun gezichten vertellen me meer dan Kim."

Andere opmerkingen inbegrepen; "Ligt ze? Het gezicht van Kris zegt alles", en "Kris ziet eruit als een meisje, stop met liegen?"

Nu willen fans echt de waarheid achter dit verhaal weten.

Aanbevolen: