Waarom is Zoe Kravitz gescheiden van ex-man Karl Glusman?

Inhoudsopgave:

Waarom is Zoe Kravitz gescheiden van ex-man Karl Glusman?
Waarom is Zoe Kravitz gescheiden van ex-man Karl Glusman?
Anonim

In augustus 2021 werd Zoë Kravitz weer legaal vrijgezel, nadat haar verzoek tot echtscheiding van haar man officieel was ingewilligd. Ze was iets meer dan twee jaar getrouwd met collega-acteur Karl Glusman, hoewel het grootste deel van die tijd feitelijk gescheiden werd doorgebracht.

Het paar kondigde voor het eerst hun scheiding aan eind 2020, toen Kravitz de echtscheiding aanvroeg na amper anderhalf jaar getrouwd te zijn geweest. Geen van beiden maakte destijds een onmiddellijke opmerking over de splitsing, hoewel de actrice later iets zou zeggen vlak voordat hun scheiding werd afgerond.

'Scheidingen, scheidingen zijn verdrietig, maar ook mooie dingen. Het gaat over de bittere zoetheid, dat begin en dat einde', vertelde Kravitz in september aan het tijdschrift AnOther. 'Het is zo complex, die ruimte, als je er tussenin zit, diepbedroefd en rouwend om het verlies van iets en opgewonden over wat je te wachten staat."

The Big Little Lies-ster is natuurlijk opgegroeid in de schijnwerpers als dochter van beroemde ouders Lenny Kravitz en Lisa Bonet. Ze slaagde er echter in vrij discreet om te gaan met haar relatiebreuk, en sprak zich pas uit nadat het proces was voltooid.

In een interview in februari 2022 stond ze erop dat zij - en niet Glusman - verantwoordelijk was voor de scheiding.

Hoe hebben Zoë Kravitz en Karl Glusman elkaar ontmoet?

Volgens rapporten kruiste Zoë Kravitz voor het eerst Karl Glusman in een bar in 2016. De eerste hint van hun relatie kwam in oktober van dat jaar, toen ze uit eten gingen met Taylor Swift, Cara Delevingne, Dakota Johnson, onder andere. Daarna werden ze hand in hand gespot en werden de geruchten over hun flirt officieel geboren.

De actrice legde de ongemakkelijkheid van hun eerste ontmoeting uit in een interview met Vogue UK in 2019. Ze onthulde dat het in feite een wederzijdse vriend was die het paar aan elkaar voorstelde.

"Mijn vriend wist dat ik iemand wilde ontmoeten - niet eens om serieus te worden, ik denk alleen om seks te hebben, om helemaal eerlijk met je te zijn - en hij bracht Karl mee," zei Kravitz. "Ik voelde meteen iets - toen draaide hij zich om en begon te praten met het blonde meisje naast hem, en ik dacht: 'Wacht, wat?'. Maar hij vertelde me later dat hij gewoon nerveus was."

Glusman bevestigde hun relatie slechts enkele weken daarna, toen hij foto's van het paar op zijn Instagram-pagina begon te plaatsen.

Karl Glusman's acteercarrière

Karl Glusman is maar een jaar ouder dan Zoë Kravitz. Ze begonnen ook hun acteercarrière rond dezelfde tijd. Kravitz' eerste schermrollen waren in de films No Reservations en The Brave Ones, beide uit 2007.

Glusman begon het jaar daarop zijn carrière op het grote scherm, in een film met de titel The Iconographer. Daarna speelde hij in een aantal korte films in de jaren die volgden. 2015 was een belangrijk jaar in zijn carrière, want hij verscheen in in totaal vier speelfilms, waaronder Ratter, Stonewall en Embers.

Het meest opvallende was dat hij ook speelde in de erotische dramafilm Love van regisseur Gaspar Noé. De film werd controversieel omdat hij niet-gesimuleerde en meestal ongechoreografeerde seksscènes bevatte. Het schoot ook tekort bij critici, die vonden dat het 'onontwikkeld' en 'minst overtuigend' was.

Glusman keerde in 2016 terug naar meer conventionele beelden, toen hij speelde in The Neon Demon en Tom Ford's Nocturnal Animals naast Amy Adams en Jake Gyllenhaal. Zijn andere kredieten omvatten Tom Hanks' Greyhounds en de Franse film Lux Æterna.

Waarom is Zoë Kravitz gescheiden van Karl Glusman?

Zoë Kravitz sprak in maart van dit jaar uitgebreid met Elle Magazine, waar ze inging op de details van haar breuk met Karl Glusman. Hier legde ze uit dat het haar eigen persoonlijke reis was die tot hun scheiding leidde, en niet een fout die de acteur zelf had gemaakt.

"Karl is een ongelooflijk mens", hield Kravitz vol. "Het gaat echt minder over hem en meer over mij, leren hoe ik mezelf vragen kan stellen over wie ik ben en nog steeds leren wie ik ben, en dat is oké. Dat is de reis die ik nu maak."

De in Californië geboren actrice wordt dit jaar 34. Maar ondanks dat ze van Glusman gescheiden was, legde ze uit dat ze geen enkele druk voelt om een gezin te stichten, en dat ze het alleen op haar eigen voorwaarden zal doen.

"Dit idee van, je bent 30. Je bent een volwassene. Nu zou je kinderen moeten hebben en geen plezier meer hebben… Ik kocht dat voor een seconde, "zei ze. "Maar ik wil nog steeds op avontuur gaan, leuke nachten hebben en de zonsopgang zien."

Kravitz is momenteel aan het daten met haar collega uit The LEGO Batman Movie, Channing Tatum.

Aanbevolen: