Waarom is Sara Ramirez na bijna 10 jaar van hun man gescheiden?

Inhoudsopgave:

Waarom is Sara Ramirez na bijna 10 jaar van hun man gescheiden?
Waarom is Sara Ramirez na bijna 10 jaar van hun man gescheiden?
Anonim

Sara Ramirez staat bekend om hun rollen in Grey's Anatomy, Madam Secretary en Just Like That. Ramirez ontmoette zijn aanstaande echtgenoot Ryan DeBolt op een Grey's after-afterparty, en er was meteen een connectie tussen de twee.

Ramirez heeft DeBolt hun soulmate genoemd. In 2011 waren fans van Grey's Anatomy opgetogen toen het nieuws bekend werd dat tijdens een romantisch tripje naar Parijs de bedrijfsanalist het voorstel had gedaan en de acteur had ingestemd.

In een zeldzaam interview in die tijd vertelde Ramirez hoe sceptisch ze waren over het huwelijk. "Ik kom uit een gezin dat gescheiden is, en dat geeft je een gevoel van voorzichtigheid", zeiden ze tegen Parade.

Ondanks hun bezorgdheid trouwde het paar een jaar nadat ze zich verloofden, en wisselden ze geloften uit tijdens een privéceremonie op een strand in New York.

In juli 2021 kondigde Ramirez aan dat het stel uit elkaar ging

Afgelopen juli bracht Ramirez een emotionele post uit waarin hij aankondigde dat ze na bijna 10 jaar uit elkaar gingen van hun man.

Het koppel heeft geen verdere informatie bekendgemaakt, wat niet onverwacht is. Ramirez staat erom bekend intens privé te zijn over hun relaties.

Ramirez kwam naar vrienden en familie op 18

De Just Like That-acteur heeft gesproken over hoe ze, toen ze opgroeiden, zich op een bepaalde manier moesten kleden, wat voor hen verkeerd aanvoelde. Toen een leraar op school ze hoorde zingen, veranderden de dingen en konden ze zichzelf worden.

Gecast in een musical, Ramirez maakte indruk op het publiek en ging studeren aan de prestigieuze Juilliard School in New York. Dat leidde tot rollen op Broadway en uiteindelijk tot een met Tony bekroonde uitvoering in de Monty Python-musical Spamalot.

De theaterwereld stelde Ramirez in staat om hun seksualiteit te ontdekken, en vanaf de leeftijd van 18 begon Ramirez uit de kast te komen voor familie en goede vrienden. Het is waarschijnlijk dat de man van Ramirez op de hoogte was van hun seksuele geaardheid voordat ze trouwden.

Ramirez verplaatst van theater naar televisie

De Tony-prijs leidde ertoe dat Ramirez een geweldige kans kreeg om een rol te kiezen in een ABC-serie. Ze selecteerden Grey's Anatomy, een serie waar ze altijd graag naar hadden gekeken.

In 2006 werd Ramirez voorgesteld aan Grey's fans als Callie, een orthopedisch chirurg, en vriendin voor het populaire personage van stagiair George O'Malley. Het karakter van Callie was oorspronkelijk niet geïdentificeerd als queer. Het was tijdens het tweede seizoen van Ramirez in de show dat zij en de maker van de serie, Shonda Rhimes, de seksuele geaardheid van Callie begonnen te verkennen.

In 2009 kwam Callie Torres uit de kast als biseksueel op Grey's Anatomy en werd ze het langstlopende LGBT-personage in de televisiegeschiedenis. Callie is een van de personages waarvan Grey's fans nog steeds zouden willen dat ze terug zouden komen in de serie. Callie is ook genoemd als een van de beste personages in een Shonda Rhimes-show.

Hoewel de acteur de rol omarmde, was het een moeilijkere beslissing om in het echte leven te nemen. Ramirez, die zich identificeert als biseksueel en niet-binair, was bezorgd dat een aankondiging hun carrière negatief zou beïnvloeden. Televisie en de enorme bekendheid die het met zich meebracht, maakten Ramirez nerveus om in het openbaar naar buiten te komen.

Zoals Ramirez later zei: 'Ik was bang voor de discriminatie die ik zou kunnen tegenkomen, niet alleen buiten Hollywood, maar ook daarbinnen.'

Heeft de coming-out van Sara invloed gehad op hun huwelijk?

Een massamoord in een homonachtclub in Florida schokte de wereld. Voor Ramirez was het een dubbele klap: de aanval had plaatsgevonden op de 'Latin Night' van de club. Als gevolg hiervan waren bijna alle slachtoffers Spaans.

De schietpartij in nachtclub Pluse zorgde ervoor dat Ramirez iets wilde doen om de LGBTQIA+-gemeenschap te helpen. Als spraakmakende entertainer zou hun profiel meer aandacht kunnen trekken en de gemeenschappen die hulp nodig hadden kunnen versterken.

In oktober 2016 kwam Ramirez naar buiten op een seminar voor dakloze LGBT-jongeren. Een fervent beschermer van de rechten van de LGBT-gemeenschap, vandaag zitten ze in de raad van bestuur van het True Colors Fund.

In Just Like That, de spin-off van Sex And The City, speelt Ramirez de nieuwe liefde van Cynthia Nixon. Het personage dat ze spelen, Che Diaz, is niet populair bij alle fans, en sommigen noemen Che het slechtste tv-personage in tien jaar.

Gedurende het huwelijk van het paar lijkt DeBolt respectvol te zijn geweest en de keuzes van zijn vrouw te steunen, en het paar had geen kinderen.

Sara Ramirez's scheiding was niet bitter

In een interview met Out beschreef Ramirez het scheidingsproces als "zeer teder en kwetsbaar".

"We hadden een fundament van echte liefde", zei Ramirez. "Ik ben zo dankbaar dat we dat proces met zo'n gratie, met zo'n integriteit, met zo'n eerlijkheid en open communicatie hebben kunnen doorlopen."

Ramirez voegde eraan toe dat zij en DeBolt elkaar tijdens hun scheidingsproces steunden. De twee zijn dicht bij elkaar gebleven.

Aanbevolen: