Britney Spears heeft deze 'Zoey 101'-ster ontslagen nadat dit is gebeurd

Inhoudsopgave:

Britney Spears heeft deze 'Zoey 101'-ster ontslagen nadat dit is gebeurd
Britney Spears heeft deze 'Zoey 101'-ster ontslagen nadat dit is gebeurd
Anonim

Als je een fan was van de Nickelodeon-serie Zoey 101, herinner je je waarschijnlijk Alexa Nikolas, die twee seizoenen Nicole Bristol speelde - Zoey's kamergenoot - in de voormalige tienersitcom, die liep van 2005 tot 2008.

Zoey 101 liep van vier seizoenen en eindigde nadat Jamie Lynn Spears had aangekondigd dat ze zwanger was van haar eerste kind. Hoewel dit ongetwijfeld een enorme schok was voor die-hard fans, was dat niet echt de enige controverse waarbij de show betrokken was.

Nikolas' vertrek na het afronden van seizoen 2 was zeker niet onopgemerkt gebleven. In die tijd werd beweerd dat de tiener ruzie had gekregen met Jamie's grote zus, popsuperster Britney Spears, die naar verluidt "schreeuwde" tegen een betraande Nikolas voordat ze zou leren van uitvoerende producenten dat ze niet meer terug zou komen voor een nieuwe run.

Maar wat bracht Brit er precies toe haar kalmte te verliezen op Nikolas?

Heeft Britney dit castlid van 'Zoey 101' ontslagen?

In 2005 werd gemeld dat Brit Nikolas had geconfronteerd na een ruzie die laatstgenoemde eerder deze maand met Jamie had gehad.

Het is onduidelijk waar de ruzie over ging, maar het was groot genoeg voor de 'Toxic'-superster om naar de set van de show te komen en een praatje te maken met de co-ster van haar broer of zus - maar uit wat werd verzameld, het ging niet zo goed.

Brit zou ging schreeuwen dat Alexa een 'slecht klein meisje' was en dat ze maar beter op zichzelf kon letten of dat ze 'nooit meer in deze stad zal werken', beweerde de New York Post destijds.

Een woordvoerder van de Spears-zussen legde destijds uit: Jamie Lynn en een ander meisje op de set hadden problemen, net als 13-jarigen. Britney had woorden met het meisje, maar had het gevoel dat ze opkwam voor haar zus.”

Hoewel het argument misschien niets ernstigs was - misschien typisch tienerdrama - werd Nikolas later gevraagd om een vergadering bij te wonen met execs van Zoey101, waar haar werd verteld dat haar personage niet zou terugkeren voor seizoen 3.

Nikolas wist natuurlijk dat de beslissing puur gebaseerd was op haar problemen met Jamie, en haar zus die naar de set kwam en naar verluidt haar kalmte verloor, leek genoeg voor producenten om te zeggen dat ze de mindere- bekende ster uit de show.

Zoey 101 bleef een van de best beoordeelde shows op Nickelodeon; zelfs na de cast-switch-up. De toevoeging van Victoria Justice leek het verlies van een favoriet personage van fans te hebben goedgemaakt, en dat was zo ongeveer de laatste keer dat mensen van Nikolas hoorden.

Nou, dat was tot de zomer van 2019 toen de castleden van Zoey 101 herenigd werden met de oprichter van de show, Dan Schneider.

Iedereen, van Justitie tot Erin Sanders en Matthew Underwood, was aanwezig bij het speciale evenement, dat goed gedocumenteerd was op hun sociale media.

Jamie was afwezig omdat ze bezig was met het filmen van een nieuwe serie in Atlanta, maar ze verzekerde de fans dat ze in de nabije toekomst nog een reünie zou organiseren.

Toch merkten fans al snel dat, hoewel Jamie er niet kon zijn, Nikolas blijkbaar geen uitnodiging had ontvangen.

In een lange Instagram-video huilde de actrice voor de camera toen ze bevestigde dat ze werd geconfronteerd met Brit en later ontdekte dat ze praktisch was losgelaten over haar onbeduidende ruzie met Jamie.

En hoewel ze niet bij het verleden bleef stilstaan, was ze verbijsterd dat de castleden haar na al die jaren uit een reünie hadden gelaten. Ze was tenslotte nog steeds een groot deel van het succes van de show, aangezien de eerste twee seizoenen sterk waren gesitueerd rond de vriendschap van Zoey met Nicole.

Herinnerend aan het incident met Brit, zei ze: Ik zal de foto nooit vergeten omdat Britney Spears net zo naar buiten kwam, en ze droeg een bralette-ding en ze rende naar me toe en begon me uit te schelden en te vertellen me dat ze ervoor zou zorgen dat er niets uit mijn carrière kwam en dat ze ervoor zou zorgen … ze had zoiets van, 'niemand rotzooit met mijn zus', en ze schreeuwt tegen me.”

Later vertelde ze haar moeder wat er was gebeurd omdat de confrontatie met Brit haar misselijk had gemaakt, dus toen haar moeder er met de producer over ging praten, waren ze al bezig Nikolas uit de show te verwijderen.

"[Deze volwassenen zeiden], 'Ik ben een bijpersonage en het maakt me niet uit, in termen van de industrie. Ik moet een goed gezicht hebben, ik kan niet tegen pesten.’ Dan zei: ‘misschien zit er een kern van waarheid in wat Britney zei, misschien zou je niet in deze branche moeten werken, misschien kun je het niet aan. Dan had zoiets van, 'weet je wat er gebeurt met kindersterren? Er gebeurt niets met hen.'"

Aanbevolen: