Britney Spears-fans verdedigen Wendy Williams nadat ze haar ouders de dood wenste

Britney Spears-fans verdedigen Wendy Williams nadat ze haar ouders de dood wenste
Britney Spears-fans verdedigen Wendy Williams nadat ze haar ouders de dood wenste
Anonim

Wendy Williams heeft steun gekregen van de FreeBritney-beweging nadat ze haar moeder Lynn en vader Jamie "dood" wenste.

De 56-jarige presentator van de gesyndiceerde talkshow sprak over Spears' bomverklaring van de rechtbank die schokkende details onthulde over haar 13-jarige conservatorschap die onder toezicht stond van haar vader Jamie Spears.

Tegen het einde van de discussie zei een boze Williams: "Hoe durft u meneer Spears. U hebt me voor de gek gehouden. En u ook, mevrouw Spears. Dood aan hen allemaal", wat verschillende toeschouwers veroorzaakte hoorbaar naar adem snakken.

Hoewel sommige Britney-fans vonden dat Wendy te ver ging, vonden sommigen dat het gerechtvaardigd was, gezien het tumultueuze leven van Britney onder haar conservatorium.

"Ze liet vandaag haar ware gevoelens over de familie Spears bekend worden in haar show. Kijk eens! Ze is TEAM BRITNEY", twitterde een persoon.

"Wendy Williams is team Britney Spears!!" een tweede toegevoegd.

"Wendy's gedachten zijn misschien extreem, maar kijk eens wat haar familie haar heeft aangedaan? Degenen die achterover leunen en niets deden, zijn net zo slecht. Ik heb geen medelijden met hen", viel een derde in de rede.

Ondertussen leidde Justin Timberlake een golf van boze beroemdheden die een rechter aanspoorden om Britney Spears te bevrijden van haar conservatorium. De Grammy-winnende zangeres leverde een ongehoorde getuigenis af over haar beklemmende leven onder het conservatorschap van haar vader Jamie.

In een verklaring op Twitter zei Justin, 40, - die van 1998 tot 2002 op beroemde wijze met Spears uitging: "Na wat we vandaag hebben gezien, zouden we op dit moment allemaal Britney moeten steunen. Ongeacht ons verleden, goed en slecht, en het maakt niet uit hoe lang geleden het was."

Dit komt slechts enkele maanden nadat hij zich publiekelijk verontschuldigde voor zijn acties tijdens en na hun relatie tijdens de release van de documentaire Framing Britney Spears.

Timberlake vervolgde: "Wat haar overkomt, is gewoon niet juist. Geen enkele vrouw mag ooit worden beperkt in het nemen van beslissingen over haar eigen lichaam."

De zangeres van "Cry Me A River" voegde eraan toe: "Niemand mag OOIT tegen hun wil worden vastgehouden… of ooit toestemming moeten vragen om toegang te krijgen tot alles waar ze zo hard voor hebben gewerkt."

De voormalige NSYNC-ster trouwde in 2012 met actrice Jessica Biel en heeft samen twee zonen verwelkomd.

Justin twitterde: "Jess en ik sturen onze liefde en onze absolute steun naar Britney gedurende deze tijd. We hopen dat de rechtbanken en haar familie dit goedmaken en haar laten leven zoals ze wil."

Sinds 2008 heeft Jamie Spears, na een veelbesproken zenuwinzinking, de financiën van zijn dochter en haar persoonlijke leven onder controle.

In haar verklaring beschreef de popster hoe ze zich "opgesloten, gepest en alleen" voelt en niets te zeggen heeft over wat ze doet, waar ze heen gaat en met wie ze tijd doorbrengt.

Ze beweerde dat ze geen directe toegang heeft tot haar landgoed, dat wordt geschat op $60 miljoen, terwijl ze haar vader $16.000 per maand betaalde om haar conservator te zijn.

In haar ongelooflijke getuigenis zegt Spears dat ze een spira altje heeft gekregen en dat haar verzoek om het te laten verwijderen, zodat ze nog een baby kan krijgen, is afgewezen.

Aanbevolen: