Jennifer Lopez redde haar acteercarrière door een rol af te wijzen in deze legendarische flop

Inhoudsopgave:

Jennifer Lopez redde haar acteercarrière door een rol af te wijzen in deze legendarische flop
Jennifer Lopez redde haar acteercarrière door een rol af te wijzen in deze legendarische flop
Anonim

Als iemand het wil maken in de entertainmentindustrie, moet hij over het algemeen ergens heel goed in zijn. Zelfs in de entertainmentbusiness is Jennifer Lopez ongelooflijk. Lopez lijkt in staat om alles te doen waar ze haar zinnen op heeft gezet, maar Lopez is zo'n getalenteerd persoon dat het gemakkelijk kan zijn om te concluderen dat ze altijd een ster zou worden en blijven, wat er ook gebeurt.

In werkelijkheid kunnen de entertainmentindustrie en fans echter zo wispelturig zijn dat elke ster uit het niets kan vallen. Bijvoorbeeld, sinds de berichten over Lopez die weer samenkwam met haar ex Ben Affleck, zijn er veel waarnemers geweest die het slechtste van haar hebben aangenomen. Het is natuurlijk ook opmerkelijk dat diezelfde mensen de motieven van Affleck lijken te vertrouwen, ook al roepen ze Lopez zonder echte reden. Met dat alles in gedachten, is het gemakkelijk om te concluderen dat de carrière van Lopez uit elkaar had kunnen vallen als ze speelde in een enorme flop die begin jaren 2000 uitkwam.

Jennifer's grootste flop

Als je de carrière van Jennifer Lopez in het grote geheel bekijkt, is het overduidelijk dat ze het verdient om een legende te worden genoemd. Nadat hij eerst zijn brood verdiende in de entertainmentbusiness als danseres in de show In Living Color, zou Lopez een enorme filmster worden. Het spreekt natuurlijk voor zich dat Lopez er ook in slaagde een van de grootste popsterren van haar generatie te worden.

Zoals het geval is met de meeste sterren, is Jennifer Lopez zeker niet immuun voor het maken van fouten in haar carrière. Lopez speelde bijvoorbeeld in de film Gigli uit 2003. Een mislukking op elk niveau, Gigli staat vaak op lijsten met de slechtste films ooit gemaakt. Erger nog, Gigli was een enorme flop aan de kassa, ook al bevatte het Lopez, Ben Affleck, Christopher Walken en Al Pacino. In feite verloor die film een fortuin omdat de productie $ 75,6 miljoen kostte, de studio geld uitgaf om het te promoten, en het bracht slechts $ 7,2 miljoen op aan de kassa.

Nadat Gigli was vrijgelaten, kreeg de carrière van Jennifer Lopez een enorme hit. Op dat moment leek het erop dat Lopez' tijd in de schijnwerpers misschien voorbij was, aangezien Gigli genadeloos werd bespot en veel mensen het beu waren om Lopez en Ben Affleck in de roddelbladen te zien. Gelukkig voor Lopez en de miljoenen muziek- en filmfans die haar overduidelijke talenten herkennen, kon ze uiteindelijk terugveren.

Een geluksmomentje vangen

Eddie Murphy, een van de beste komische acteurs aller tijden, is het soort artiest waar de meeste filmsterren graag mee zouden willen werken. Om die reden zouden veel waarnemers gedacht hebben dat het een goed idee was om een rol te spelen in The Adventures of Pluto Nash uit 2002. De film werd tenslotte uitgebracht door Warner Bros., het was een ambitieus project waar de studio veel geld in stopte, en het speelde Murphy in de hoofdrol.

Gelukkig voor Jennifer Lopez wees ze de rol af toen ze werd benaderd om te schitteren in The Adventures of Pluto Nash. Nadat Halle Berry ook de rol had doorgegeven, tekende Rosario Dawson bij het project. Uiteindelijk geproduceerd voor $ 100 miljoen, belandde The Adventures of Pluto Nash met een plof in de theaters. The Adventures of Pluto Nash, gepand door critici, heeft een rating van 4% op Rotten Tomatoes. Alsof dat nog niet erg genoeg was, verloor de film een fortuin voor de studio, aangezien het slechts $ 7,1 miljoen opleverde aan de kassa.

Nabij catastrofe

Aangezien Jennifer Lopez uiteindelijk herstelde van Gigli's mislukking, denken sommige mensen misschien dat ze hetzelfde zou hebben gedaan als ze de hoofdrol zou spelen in The Adventures of Pluto Nash. Dat is echter een uiterst simplistische manier om dingen te bekijken.

In werkelijkheid is de beste manier om te raden wat de hoofdrol in The Adventures of Pluto Nash met haar carrière zou hebben gedaan, door te kijken naar wat er op dat moment met haar aan de hand was. Zo kwam The Adventures of Pluto Nash het jaar voor Gigli uit. Als gevolg hiervan heeft Lopez bijna in twee films gespeeld die in de afgelopen jaren waanzinnig veel geld verloren voor de studio's. Dat is het soort dingen dat de machten in Hollywood waarschijnlijk niet zullen vergeten.

Als je kijkt naar de carrière van Jennifer Lopez tijdens de vroege jaren 2000, moet je ook bedenken dat 2002 het jaar was waarin een van haar meest geliefde films werd uitgebracht, Maid in Manhattan. Daardoor is de kans groot dat Lopez dat project had moeten afstaan als ze in plaats daarvan bezig was met het filmen van The Adventures of Pluto Nash. Als Lopez de hoofdrol speelde in twee complete mislukkingen op rij en ze niet naar een recente film als Maid in Manhattan kon verwijzen om te bewijzen dat ze nog steeds een filmster was, zou Hollywood waarschijnlijk niet meer op haar hebben gewed.

Aanbevolen: