Twitter roept Michael Costello op en brengt vermeende 'racistische' bonnetjes

Twitter roept Michael Costello op en brengt vermeende 'racistische' bonnetjes
Twitter roept Michael Costello op en brengt vermeende 'racistische' bonnetjes
Anonim

Michael Costello schreef op zijn Instagram dat hij "getraumatiseerd" is door de manier waarop hij naar verluidt werd behandeld door Chrissy Teigen.

Hij deelde ook een reeks vermeende vervelende DM's die het voormalige model hem stuurde.

"De afgelopen 7 jaar heb ik met een diep, niet-genezen trauma geleefd", begon hij zijn Instagram-post.

"Ik heb dit met niemand gedeeld omdat ik in angst leefde. Uit angst om enkele van mijn meest winstgevende merkrelaties te verliezen; uit angst om vrienden en bondgenoten te verliezen; en uit angst om nog meer geblokkeerd te worden door de machtselites die de industrie leiden."

"In 2014 ontving ik een openbare opmerking van Chrissy Teigen op mijn Instagram-pagina, waarin ze me ervan beschuldigde een racist te zijn. Ze vormde blijkbaar haar eigen mening over mij op basis van een gephotoshopte opmerking die op internet rondzwierf en die nu door Instagram bewezen vals te zijn en sindsdien verwijderd, " vervolgde de 38-jarige.

"Toen ik contact opnam met Chrissy Teigen om te vertellen dat ik het slachtoffer was van een wraakzuchtige cyberlaster, en dat alles wat ze dacht dat ik was niet is wie ik ben, vertelde ze me dat mijn carrière voorbij was en dat alles vanaf dat moment zullen mijn deuren gesloten zijn."

Maar fans van Teigen hebben Costello uitgescholden omdat hij naar verluidt een "problematisch" verleden heeft.

"Er is een video waarin hij (Costello) een zwarte vrouwelijke ontwerper het N-woord noemt. Een paar jaar geleden was het overal op internet. Ik ken haar en ik heb de video zelf gezien. Dus nu beta alt hij de prijs", schreef een persoon online.

"Hij is een racist, maar iemand de dood toewensen is niet cool… ze wenste dat het zichzelf de waarheid vertelde," voegde een tweede eraan toe.

"Micheal Costello is zelf geen heilige, er zat veel waarheid in dat verhaal en hij stal ontwerpen van zwarte ontwerpers. Hij heeft misschien niet het n woord gezegd, maar hij zei heel veel andere gemene dingen tegen Black vrouwen. Chrissy is niet de enige die gekookt moet worden, boo hoo!" een derde reageerde.

"Dit is dezelfde man die er niet van houdt om zwarte vrouwen te kleden? Dezelfde die Kylie 'pestte' omdat ze hem niet tagde voor het dragen van een jurk die ze GEKOCHT had (geen promo)? Dezelfde die grappen gemaakt over Lizzo's gewicht? Dezelfde die ontwerpen steelt van zwarte ontwerpers, "Aw", een louche opmerking.

"Ik weet dat Chrissy misschien een beetje te hard ging, maar hij is niet onschuldig, hij heeft een slechte reputatie van veel mensen omdat hij niet nederig en onbeschoft was voordat deze situatie uitbrak, " luidde een opmerking.

Teigen sprak publiekelijk over haar eigen pestschandaal en verontschuldigde zich maandagochtend in een Medium-bericht waarin ze toegaf een "trol" en een "gat" te zijn, terwijl ze erop stond dat ze "niet langer die persoon is"."

Aanbevolen: