Jennie Nguyen deelt bonnetjes die de onschuld van Lisa Barlow in Catergate bewijzen

Inhoudsopgave:

Jennie Nguyen deelt bonnetjes die de onschuld van Lisa Barlow in Catergate bewijzen
Jennie Nguyen deelt bonnetjes die de onschuld van Lisa Barlow in Catergate bewijzen
Anonim

De meest recente aflevering van Real Housewives van S alt Lake City markeerde het begin van Catergate, aangezien Lisa Barlow werd beschuldigd van het saboteren van nieuwe 'Friend of', Angie Harrington's LGBTQIA liefdadigheidsevenement door de cateraars van laatstgenoemde op het laatste moment te laten afhaken.

In de nasleep van de uitzending van de aflevering is Lisa de beschuldigingen heftig blijven ontkennen via sociale media - en nu, newbie Housewife, Jennie Nguyen mengt zich in het gesprek ter ondersteuning van de RHOSLC OG.

Wat is er tot nu toe gezegd

In de onmiddellijke nasleep van de uitzending van zondag, ging Lisa naar Instagram om te wijzen op een feit dat niet in de show werd behandeld. Dat wil zeggen, Angie's evenement ging niet zonder catering.

In feite wees ze erop dat het evenement niet alleen werd verzorgd, maar dat het werd bediend door de broer van de oorspronkelijke cateraars.

In reactie daarop gaven verschillende van Lisa's Instagram-volgers aan dat ze al die tijd wisten dat ze onschuldig was - sommigen voegden er zelfs aan toe dat ze vonden dat Whitney in de pot had geroerd om Lisa schuldig te laten lijken.

Nieuwe bonnen komen aan het licht

Net nadat Page Six had gemeld dat Angie's oorspronkelijke cateraars hadden bevestigd dat Lisa niets te maken had met hun terugtrekking, deelde de ene helft van het cateringteam, Aubrey Niccoli, screenshots van haar teksten op haar Instagram-account.

Naast het uitleggen dat er geen definitieve overeenkomst was voor een m. niccoli om het evenement te verzorgen, herhaalde Aubrey dat er niets onaangenaams in was dat ze zich terugtrokken.

Bovendien voegde ze ook screenshots van haar teksten met Angie toe aan haar Instagramverhalen, wat aantoont dat ze uitdrukkelijk had uitgelegd dat ze het evenement niet zou kunnen verzorgen omdat Bravo ze geen functie zou geven op de toon.

Een aantal van Aubrey's volgersmerkte op dat hun eerdere ervaringen met haar niets anders dan professioneel waren geweest.

Jennie Nguyen weegt in

Jennie Nguyen voegde ook haar stem toe aan het gesprek, die screenshots van Aubrey's opmerkingen op haar Instagram-pagina plaatste.

Haar bijschrift?

Hier is de waarheid!!

Angie Harrington reageert

In reactie op Aubrey's post, merkte Angie op dat niets van haar frustratie ooit op haar gericht was.

In plaats daarvan, verduidelijkte ze, "dit ging over mijn wantrouwen jegens Lisa." Angie voegde er ook aan toe dat ze " open was om te praten"om de kloof te helen, en had niets slechts te zeggen over het cateringbedrijf zelf.

Fans reageren op Angie's verduidelijking

Ondanks Angie's poging om de situatie met Aubrey te herstellen, wilden sommige fans het niet.

In feite, @lbh_156 was er snel bij om erop te wijzen dat Angie " ALLEEN HAAR "BFF" van 20 jaar onder de bus gooide en haar de schuld gaf."

Anderen klaagden ondertussen dat Angie gaslighting Aubrey leek te zijn.

Fans zullen volgende week moeten afstemmen om te zien of de Catergate doorgaat, maar mogen we in de tussentijd voorstellen dat Aubrey een castlid wordt in de komende seizoenen? Iets zegt ons dat de mede-eigenaar van een catering (en toepasselijk genoemd zoutmerk) niet bang zou zijn om nog meer pit in de mix te brengen!

Aanbevolen: