Kate Middleton is onthuld als de vredesbewaarder tussen de Royals en Meghan Markle

Inhoudsopgave:

Kate Middleton is onthuld als de vredesbewaarder tussen de Royals en Meghan Markle
Kate Middleton is onthuld als de vredesbewaarder tussen de Royals en Meghan Markle
Anonim

De koninklijke familie heeft zeker hun handen vol gehad sinds het explosieve interview dat Oprah voerde met prins Harry en Meghan Markle.

Na de eerste schok van het bombshell-interview viel de koninklijke familie stil, en bracht toen langzaam zeer nauwkeurig geschreven, zeer korte fragmenten van berichten vrij die waren ontworpen om geen ruimte voor fouten te laten wanneer ze onder de media werden gecontroleerd.

Met de afwezigheid van Meghan en Harry, schopte Kate Middleton haar aanwezigheid op sociale media een tandje hoger en begon ze zichzelf op een minder beperkende manier te presenteren dan normaal. De manier waarop ze haar make-up aanbracht veranderde, en er waren steeds meer beelden van haar die lachte en zich vrijer amuseerde.

Dit lijkt allemaal een opeenvolging van gebeurtenissen die leiden tot haar nieuwe rol als vredesbewaarder van de familie.

Kate Middleton: Vredestichter

Na in een hogere versnelling te zijn getrapt om de schade te beperken en de rotzooi op te ruimen die het Oprah-interview achterliet, lijkt het erop dat de koninklijke familie Kate Middleton heeft ingeschakeld om de kloof tussen Harry & Meghan en de rest van het koningshuis te overbruggen.

Rapporten geven aan dat Kate overuren heeft gemaakt om haar gespannen relatie met Markle te herstellen, door hun gesprekken voort te zetten en regelmatiger contact te houden. De geboorte van Lilibet was een gemakkelijke manier om gesprekken tussen de twee dames op gang te brengen, en het lijkt erop dat Middleton is verteld om een oplossing te starten en de vervreemde familieleden terug in de koninklijke kring te trekken.

Fans weten niet zeker of dit gaat werken en zien gebreken in de operatie.

Fans weten dit niet zeker

Kate Middleton lijkt een natuurlijk talent te hebben om dingen licht te laten voelen. Haar brandschoon imago is een aanwinst voor de koninklijke familie en haar leeftijd speelt in haar voordeel omdat ze op een persoonlijker niveau contact kan maken met Markle.

Als er iemand is die het werk kan doen, zijn fans het erover eens dat zij het is, maar de consensus is dat de schade te diep is om te herstellen.

Fans gingen naar sociale media om te zeggen; "Dat zou geweldig zijn voor hen om samen te werken, maar ik denk dat het te laat is. Er is te veel schade aangericht," en "Het zal niet werken, ze zijn niet in hetzelfde juk… de ene was bedoeld als roy alty en de andere…. niet geschikt voor het leven."

Anderen hebben gereageerd om te zeggen; "Meghan heeft alleen Kate's lof gezongen en Kate lijkt ook een goede relatie met haar te willen."

Of deze twee de strijdbijl kunnen begraven, en hoe dat zich verhoudt tot de interpersoonlijke relaties met de rest van de koninklijke familie, v alt nog te bezien.

Aanbevolen: