Kate Middleton en Meghan Markle: alles wat we weten over hun relatie

Inhoudsopgave:

Kate Middleton en Meghan Markle: alles wat we weten over hun relatie
Kate Middleton en Meghan Markle: alles wat we weten over hun relatie
Anonim

Eeuwenlang strijden prinsessen om het recht om over het koninkrijk te heersen. Natuurlijk hebben koninklijke families niet de macht die ze ooit hadden, maar dat weerhoudt die prinsessen er niet van om ruzie te maken. Er zijn nog maar een paar koninklijke families over in de wereld, met als meest prominente de Britse koninklijke familie. Koningin Elizabeth mag dan de koningin van Engeland zijn, de hertoginnen zijn de echte sterren.

Kate Middleton en Meghan Markle krijgen de meeste aandacht van de media in de familie. Inderdaad, hun geruchtenvete trekt alleen maar meer aandacht op hen. De officiële titel van Kate Middleton is Catherine, hertogin van Cambridge. Ze is getrouwd met prins William, de toekomstige koning van Engeland, wat van Kate de toekomstige koningin maakt. De officiële titel van Meghan Markle is Meghan, hertogin van Sussex. Ze is getrouwd met prins Harry, de hertog van Sussex. Het is algemeen bekend dat Harry en Megan nooit koning en koningin zullen worden. Dat houdt ze natuurlijk niet uit de schijnwerpers.

Jarenlang doen geruchten de ronde dat Kate Middleton en Meghan Markle soms moeite hebben om met elkaar om te gaan. Er zijn verhalen over de schoonzusjes die achter de schermen ruzie maken. Natuurlijk ontkennen ze allebei die geruchten, maar het wordt moeilijker om te ontkennen. Het is tijd om de vete van de koninklijke familie onder de loep te nemen. Hier is Kate Middleton en Meghan Markle: alles wat we weten over hun relatie.

15 Kate en Megan ontmoeten elkaar voor het eerst in januari 2017

Jarenlang waren Kate Middleton en prins William het koninklijke 'it'-paar waar iedereen aan het praten was. De relatie van prins Harry met actrice Meghan Markle haalde echter belangrijke krantenkoppen. Markle en Middleton ontmoetten elkaar voor het eerst op 10 januari 2017. Achteraf gezien was het een gedenkwaardige gelegenheid, zoals de eerste keer dat Batman Superman ontmoette. Natuurlijk verliep de eerste ontmoeting van Markle en Middleton zo perfect mogelijk. De toekomstige schoonzus klikte goed en kon het goed met elkaar vinden. Markle gaf Middleton zelfs een verjaardagscadeau, omdat ze de dag ervoor jarig was. Het is veilig om te zeggen dat Markle een geweldige eerste indruk heeft gemaakt.

14 Kate feliciteert Megan en prins Harry met hun verloving

In 2016 ontmoetten actrice Meghan Markle en prins Harry elkaar en al snel begonnen ze te daten. Markle verwierf grote bekendheid door haar rol in het populaire juridische drama Suits. Haar relatie met Harry leverde haar echter nog meer media-aandacht op. Geruchten suggereren dat prins William achter de schermen voelde dat zijn broer haastte om te trouwen. Harry was het daar niet mee eens en de spanningen begonnen te brouwen. In november 2017 maakten Markle en Harry hun verloving en trouwdag bekend. Kate Middleton en prins William behoorden tot de eersten die het paar feliciteerden. Ze brachten een gezamenlijke verklaring uit, maar Middleton feliciteerde het paar ook op sociale media.

13 Vakantiespanning

In december 2017 gingen Meghan Markle en prins Harry op vakantie met de rest van de koninklijke familie. Het waren inderdaad de gasten van Kate Middleton en prins William. Geruchten suggereren dat er enige spanning was tussen de vier van hen. Harry vond dat Kate en William Meghan niet welkom lieten voelen. Natuurlijk dachten Kate en William er anders over. Ze plantten de zaden voor een toekomstige vete tussen de twee koppels, in het bijzonder tussen Kate en Meghan. Natuurlijk bleven ze destijds op goede voet, maar de rivaliteit broeide.

12 Kate helpt Megan zich aan te passen aan het koninklijke leven

Trouwen in de koninklijke familie betekent het koninklijke leven leiden. Meghan Markle moest inderdaad wennen aan het koninklijke leven, en dat was niet gemakkelijk. Zoals opgemerkt, kreeg Markle veel media-aandacht en kritiek. Gelukkig had Markle Kate Middleton om haar te helpen zich aan te passen aan haar nieuwe manier van leven. Middleton en Markle groeiden in deze tijd naar elkaar toe. Middleton gaf Markle advies en begeleiding om zich bij het gezin aan te sluiten. Markle bezocht Middleton vaak tijdens haar zwangerschap voor thee en een snack.

11 Kate woont Meghan's bruidsdouche niet bij

In 2018 kon iedereen alleen maar praten over het aanstaande huwelijk van prins Harry en Meghan Markle. Het haalde de krantenkoppen over de hele wereld. Natuurlijk was het andere grote verhaal destijds de zwangerschap van Kate Middleton. Middleton besloot Markle's vrijgezellenfeest over te slaan, wat een nog groter verhaal werd. De media en roddelbladen beweerden dat dit het bewijs was dat er kwaad bloed zit tussen Middleton en Markle. Middleton heeft het evenement waarschijnlijk overgeslagen vanwege haar zwangerschap, wat Markle begreep.

10 Bloeiende vriendschap

Hoewel geruchten over een vete de ronde deden, bleven Kate Middleton en Meghan Markle naar elkaar toe groeien. De bruiloft van prins Harry en Markle was een van de grootste evenementen van 2018. De vriendschap tussen Middleton en Markle bleef begin 2018 bloeien. Markle nam vaak contact op met Middleton om zich aan te passen aan haar nieuwe leven. Middleton was altijd beschikbaar voor Markle terwijl ze zich voorbereidde op haar bruiloft. Markle stond onder grote druk en wendde zich vaak tot Middleton voor hulp. Middleton is een van de weinige mensen die begreep wat Markle doormaakte.

9 De vete begint

Op 19 mei 2018 trouwde prins Harry met Meghan Markle in een grootse affaire in Windsor Castle. De bruiloft was dat jaar een van de grootste televisie-evenementen. Markle en Middleton vochten echter achter de schermen voor de bruiloft. Ze kregen inderdaad ruzie tijdens het passen van prinses Charlotte. Charlotte diende als bruidsmeisje voor Harry en Markle. Geruchten suggereren dat dit het begin van de vete was. Het gevecht liet Middleton zelfs in tranen achter.

8 Eerste evenement zonder echtgenoten

Meghan Markle en Kate Middleton zijn de beroemdste schoonzus ter wereld. Sterker nog, ze krijgen allebei veel media-aandacht. Ondanks alle geruchten proberen Markle en Middleton met elkaar overweg te kunnen. In juli 2018 gingen Markle en Middleton naar Wimbledon zonder hun echtgenoten. Het was het eerste evenement voor hen zonder dat hun echtgenoten meegingen. Markle en Middleton leken een goede tijd samen te hebben. Dat weerhield de geruchten natuurlijk niet over hun vete.

7 Buckingham Palace ontkent vete

De geruchten over een geheime vete tussen Kate Middleton en Meghan Markle bleven zich gedurende 2018 verspreiden. De situatie werd inderdaad intens toen de feestdagen dat jaar begonnen. Er waren verhalen over een mogelijke breuk tussen Markle en Middleton die de vakantie ongemakkelijk zou kunnen maken. Buckingham Palace nam de buitengewone stap om een verklaring af te geven waarin de vete werd ontkend. Dat weerhield de verspreiding van de geruchten natuurlijk niet. De verklaring zou het voor de familie echter minder ongemakkelijk hebben gemaakt bij het openen van geschenken dat jaar.

6Elkaar steunen

Kate Middleton en Meghan Markle doen hun best om hun geruchten geheime vete te stoppen. Inderdaad, ze hebben elkaar in het openbaar erg gesteund. In 2018 maakten Markle en prins Harry hun zwangerschap bekend. Nogmaals, Middleton en Prins William behoorden tot de eersten die hen feliciteerden. Ze waren erg blij voor het paar. Later prees Middleton de nieuwste toevoeging aan de familie, Archie. Markle toont ook vaak publieke steun voor Middleton en haar familie.

5 Het pact

Eind 2019 gaf prins Harry toe dat er een vete was tussen hem en broer prins William. Het is gebruikelijk dat broers en zussen ruzie maken, maar uiteindelijk make-up. Geruchten suggereren echter dat de geheime vete van Kate Middleton en Meghan Markle de drijvende kracht is achter alle spanning. Buckingham Palace dwong Middleton en Markle zelfs om een geheim pact te sluiten om de vete te beëindigen. Het pact was ook bedoeld om de broeders te helpen hun problemen op te lossen. Degenen in de media geloven dat hun openbare vriendschap nep is, en het draait allemaal om het pact.

4 Groeiende spanning

Een nieuw allesomvattend boek probeert de waarheid achter de koninklijke vrouwenvete te onthullen. Geruchten suggereren dat een vete tussen Kate Middleton en Meghan Markle voortduurt. In december 2019 bleven prins William en prins Harry worstelen om met elkaar overweg te kunnen. Het nieuwe allesomvattende boek beweert echter dat Middleton en Markle vanaf het begin problemen hadden. Er zijn verhalen over de schoonzusjes die ruzie maken en Markle schreeuwt zelfs tegen het personeel. Uiteindelijk verhuisden Harry en Markle van Kensington Palace naar Frogmore Cottage om verdere conflicten te voorkomen.

3 Megan en Harry stappen weg van het koninklijke leven

In 2020 schokten prins Harry en Meghan Markle de wereld toen ze aankondigden dat ze van plan waren afstand te nemen van koninklijke taken en in de schijnwerpers te staan. Natuurlijk was niemand meer geschokt dan de Britse koninklijke familie. Een paar dagen eerder sprak Kate Middleton de hoop uit dat haar kinderen meer tijd zouden kunnen doorbrengen met Harry en Markle's zoon Archie. Natuurlijk waren die plannen uit het raam met de aankondiging van Harry en Markle. Het paar gaf hun koninklijke titels op en verhuisde naar Noord-Amerika om financiële onafhankelijkheid te zoeken. Middleton en prins William geven toe dat ze het als hun verantwoordelijkheid voelen om het publiek te troosten sinds Harry en Markle de koninklijke familie hebben verlaten.

2 Megan beweert dat Kate de voorkeur gaf aan het paleis

Prins Harry en Meghan Markle die afstand namen van de koninklijke familie, veranderden de dynamiek die zich ontwikkelde. Naar verluidt spraken Markle en Kate Middleton elkaar niet meer toen Markle en Harry naar Noord-Amerika verhuisden. Dit voedde natuurlijk alleen maar de geruchten over een vervelende vete tussen de koninklijke vrouwen. Volgens geruchten denkt Markle dat Buckingham Palace tussenbeide zou zijn gekomen en achter de roddelbladen aan zou zijn gegaan als ze Middleton hadden aangevallen. Zoals opgemerkt, kreeg Markle ongelooflijk veel media-onderzoek. Markle gaf openlijk toe dat ze voelt dat het paleis Middleton de voorkeur geeft boven haar. Ondanks dat het een wereld van verschil is, lijkt de spanning toe te nemen.

1 De laatste reünie

In maart 2020 maakten prins Harry en Meghan Markle hun laatste optreden als koninklijk paar voordat ze Sussex Royal werden. Het laatste evenement van Harry en Markle als koninklijk paar was de dienst van het Gemenebest. Het was ook de eerste keer dat Markle en Middleton in het openbaar herenigd werden. Ze hadden heel weinig interactie, afgezien van de standaardgroeten. Sindsdien zijn ze hun eigen weg gegaan. Markle en Harry genieten van hun nieuwe leven in Noord-Amerika. Ze geven openlijk toe dat ze geen spijt hebben van hun beslissing. Middleton en William zijn trots om hun rol op te voeren en de mensen te troosten als ze op een dag koning en koningin zullen worden. De geheime vete tussen de aanstaande koningin en de Amerikaanse actrice lijkt echter door te gaan.

Aanbevolen: