Fans denken dat Ariana Grande of een Kardashian binnenkort hun zwangerschap aankondigen

Inhoudsopgave:

Fans denken dat Ariana Grande of een Kardashian binnenkort hun zwangerschap aankondigen
Fans denken dat Ariana Grande of een Kardashian binnenkort hun zwangerschap aankondigen
Anonim

Volgens roddelpagina's van beroemdheden staat een mysterieuze A-lister op het punt hun zwangerschap aan te kondigen, waardoor fans denken dat het zou kunnen zijn Ariana Grande.

De zangeres werd eerder deze week samen met haar man D alton Gomez gespot in het Californische themapark Six Flags Magic Mountain. Twee foto's van het pasgetrouwde stel deden geruchten de ronde over haar mogelijke zwangerschap. Het gerucht is niet rechtstreeks door de popster aangepakt.

Ariana Grande of een Kardashian: fans raden welke beroemdheid op het punt staat moeder te worden

Toen ze de foto's van Grande en Gomez zagen, suggereerden sommige fans snel dat de zangeres misschien zwanger was.

“Ik wed dat ze zwanger is”, merkte een fan op.

"Baby aan boord?" was nog een opmerking.

"Mooi sweatshirt met grote zakken", merkte een andere gebruiker op.

Grande is niet de enige beroemdheid die binnenkort hun zwangerschap aankondigt. Een anonieme post op de roddelpagina van beroemdheden DeuxMoi beweerde dat een beroemdheid uit de A-lijst "die veel talenten heeft" op het punt staat haar fans te verbazen met een zwangerschapsaankondiging.

"Ik heb van een paar bronnen gehoord dat deze beroemdheid op de A-lijst, die veel talenten heeft, haar nieuwe familie zal uitbreiden", beweerde de bron.

“Zwangerschapsaankondiging waardoor iedereen zijn sht zal verliezen”, schreef een andere bron bij hun beweringen dat een beroemdheid uit de A-lijst zwanger is.

Sommigen denken dat het Lady Gaga kan zijn.

"Er was iets aan de manier waarop Lady Gaga eruitzag toen ze het hotel verliet waardoor ik dacht dat ze zwanger was", zei een fan.

Dit is waarom Scarlett Johansson volgens één fan zwanger zou kunnen zijn

Anderen denken echter dat het misschien een van de Kardashian-zussen is.

Roddelpagina van beroemdheden @unverifiedreport maakte een lijst met beroemdheden waarnaar de originele DeuxMoi-post verwijst - en er waren twee Kardashian-zussen.

Kourtney, nu in een zeer openbare relatie met blink-182-drummer Travis Barker, en Khloé, die haar wens heeft geuit om nog een kind te krijgen met haar knipperlicht, vriend Tristan Thompson. Het stel heeft samen één dochter.

Sommigen denken dat het Olivia Munn zou kunnen zijn, waarvan al geruchten gaan dat ze haar eerste kind verwacht met cabaretier John Mulaney. Scarlett Johansson is ook een andere kanshebber, aangezien de beheerder van de pagina zei dat ze meerdere berichten ontvangen over de geruchten over de zwangerschap van de Black Widow-ster.

“Mijn gedachte was Ariana of Lady Gaga. Scarlett is logisch, vooral omdat ze haar premières heeft overgeslagen, 'merkte een fan op.

Fans zullen nog even moeten wachten om erachter te komen, aangezien bronnen beweren dat de aankondiging deze of volgende week zal plaatsvinden.

Aanbevolen: