Deze Academy Award-winnaar is mogelijk geannuleerd door 'SNL

Inhoudsopgave:

Deze Academy Award-winnaar is mogelijk geannuleerd door 'SNL
Deze Academy Award-winnaar is mogelijk geannuleerd door 'SNL
Anonim

In de uitzending gedurende 48 seizoenen, samen met de uitzending van meer dan 900 afleveringen, ging het af en toe mis op Saturday Night Live Heck, tijdens de jaren '80, velen vreesden dat de show helemaal zou eindigen. Eddie Murphy wordt beschouwd als de redder van de show en de acteur die zoveel anderen in de show inspireerde.

Hosting-taken zijn een ander dier, vooral voor degenen die niet gewend zijn aan de wereld van sketchcomedy, voor een live publiek.

Vraag maar aan de talloze atleten die op de show bombardeerden, Lance Armstrong en Ronda Rousey zijn namen die meteen in je opkomen. Hoewel in werkelijkheid, zelfs als je slecht bent, er een speciaal persoon voor nodig is om daadwerkelijk uit de show te worden verbannen.

Steven Segal wordt vaak beschouwd als een van de ergste. Lorne Michaels bevestigde dit in het verleden en verklaarde dat de acteur achter de schermen erg moeilijk was om mee samen te werken. Zijn avond op de show was vergeetbaar en ronduit ongrappig.

Paris Hilton kreeg ook een slechte reputatie voor haar tijd in de show, vraag maar aan Tina Fey wie niet geamuseerd was door de realityster en alle pitches waar ze nee tegen zei.

Toch is er iets heel speciaals nodig om je beeldmateriaal te laten annuleren. Dat is wat er mis ging met deze Oscarwinnaar, die veel mensen op het verkeerde been zette met zijn geïmproviseerde optreden, een optreden dat tegenwoordig moeilijk te vinden is op internet. Laten we eens kijken wie de acteur is, waarom hij werd geannuleerd uit de show en wat de fans zeggen.

De pianoman

We kunnen begrijpen dat iemand met beperkte acteerervaring een puinhoop maakt van hun tijd in de show. Maar een 'Academy Award'-winnaar… dat is best verrassend.

Adrien Brody was een hoogtepunt voordat hij de show presenteerde en ontving in 2002 enorme fanfare voor zijn rol in 'The Pianist'. Destijds werd hij op 29-jarige leeftijd de jongste prijswinnaar. Misschien mislukte zijn jeugdige jeugd in die tijd… een jaar later had hij een van de slechtste 'SNL'-sketches ooit.

Brody besloot een introductie voor Sean Paul te improviseren, met dreadlocks en een accent. Het werd niet goed ontvangen en als zeer respectloos beschouwd.

Bovendien heeft Lorne Michaels een sterke afkeer van degenen die off-script gaan.. Kortom, het was geen goede avond voor Brodie en de show.

“Ya, ya, ya, ya, weet je, man. We hebben de originele onbeschofte jongen Sean Paul hier."

Het werd vanaf dat moment alleen maar erger.

“Respecteer alle respect. Mijn tante. Respecteer alle aspecten, respecteer me nek, respecteer me knieën, Big up Jamaica enorm! Big up Kingston Massive! We hebben nu de hele familie, je bent hier! Groot respect voor mijn man Sean Paul de dansvloermoordenaar!”

Dat verdient zeker een, yikes… Brody was niet uitgenodigd voor de show en de beelden zelf werden vrijwel geannuleerd door de show en nooit meer opnieuw afgespeeld.

Fans lijken het erover eens te zijn dat Brodie destijds te ver ging.

De fans maken geen ruzie

In sommige gevallen argumenteren fans waarom een bepaalde ster werd verbannen. Neem Martin Lawrence als voorbeeld, ja, hij nam zijn openingsdialoog veel te ver terug in de tijd, hoewel fans dachten dat het tijd was om het verbod te verminderen.

Wat Brody betreft, zo'n gesprek bestaat echt niet. Fans op zowel Quora als YouTube lijken het eens te zijn met het debacle en niemand vraagt om opheffing van het verbod.

"Adrien Brody kwam naar buiten in nepdreadlocks en een accent om de muzikale gast Sean Paul te introduceren, en ik vermoed dat hij niet de moeite nam om het door iemand te leiden, zo niet Lorne Michaels zeker."

"Hij deed het ding dat de man die SNL runt een hekel heeft. En dus startte hij op."

"Dat is geen Jamaicaans accent, dat is een beroerte."

"Ik denk dat Jamaicanen alleen over het verbod moeten stemmen. Ik ben Jamaicaans, niet beledigd. Het accent is om te beginnen een grap, jargon, het is geen taal. En we zagen Oliver opgroeien lol dit is grappig."

"Hoe komt het dat hij werd verbannen voor het maken van een Chet Hanks-indruk? Ik dacht dat het behoorlijk accuraat was."

Op zijn minst heeft het mislukte hosting-optreden zijn acteercarrière niet echt afgeschrikt. Hij bleef nog steeds ongelooflijk druk, met een hele reeks films sindsdien.

Hij zou het deze keer vast anders doen als hij een tweede kans zou krijgen. Hoewel het duidelijk is dat 'SNL' verder is gegaan en we nemen aan dat Brodie er ook niet meer wakker van ligt.

Aanbevolen: