Lil Kim-fans noemen 50 Cent 'een internetpestkop' om haar te vergelijken met een kabouter

Inhoudsopgave:

Lil Kim-fans noemen 50 Cent 'een internetpestkop' om haar te vergelijken met een kabouter
Lil Kim-fans noemen 50 Cent 'een internetpestkop' om haar te vergelijken met een kabouter
Anonim

50 Cent spreekt onbeschaamd zijn mening uit en is nooit bang om zijn gedachten te delen. Het is geen onbekende voor hem om goed te lachen ten koste van iemand anders, en nu zijn persoonlijkheidskenmerk ervoor zorgt dat veel fans van Lil Kim hem uitroepen als een internetpestkop.

Wat 50 Cent als ongevaarlijke humor beschouwt, wordt door anderen geïnternaliseerd als echt beledigend trollen, en na het plaatsen van een nu verwijderde video waarin Lil Kim wordt vergeleken met een kabouter, wijzen haar fans met de vinger naar 50 Cent in een poging om laat hem stoppen met zijn wrede manieren.

50 Cent's manieren van pesten

Er zijn de afgelopen tijd veel mensen door 50 Cent getrolld, terwijl hij doorgaat met het delen van wat hem bezighoudt, zonder zich echt zorgen te maken over de gevolgen voor anderen. Het is de moeite waard om op te merken dat dit vaak gebeurt, en om de een of andere reden heeft hij een duidelijke obsessie voor het trollen van Lil Kim.

Hij heeft onlangs op Lil Kim gericht door haar gezicht te vergelijken met dat van een sneeuwuil, en nu kwam hij een video tegen van haar dansen, en hij maakte een post van een kabouter die hij gebruikte om de aandacht te trekken naar de overeenkomsten.

Hij ging verder met het belachelijk maken van het feit dat Lil Kim's dans zo leek op dat van de kabouter, en maakte er grappen over door te zeggen; "Het spijt me, ik weet dat het vroeg is, maar ik weet niet waarom zoiets grappig voor mij is. LOL,"

Net toen de fans van Lil Kim dit opmerkten en hun bezorgdheid begonnen te uiten over zijn beledigende post, deed 50 Cent iets merkwaardigs… hij verwijderde de post, deed alsof hij schuldig was en leek de fouten van zijn gedrag te erkennen.

Lil Kim's fans zijn woedend

Lil Kim's fans noemen 50 Cent een absolute pestkop en luiden de noodklok vanwege zijn onbeschofte en zeer aanstootgevende online gedrag. Ze zijn totaal niet onder de indruk van het feit dat hij de spot drijft met Lil Kim en beginnen het beu te worden dat hij haar zo regelmatig aanv alt en aanv alt.

Lil Kim heeft daarentegen een heel andere theorie. Ze heeft zich uitgesproken over 50 Cent's online trollen met haar imago door hem ervan te beschuldigen 'geobsedeerd' door haar te zijn.

Ze plaatste een reactie op zijn kabouterbespotting door te schrijven; ""Je bent zo geobsedeerd door mij en dit wordt griezelig. Yarnnnn dit is het niet, bro, helemaal niet grappig, ik hoopte om met je te lachen, maar cornyyyyyy, booooo!!!"

Lil Kim houdt vol dat ze het aanbod van een date met 50 Cent heeft afgewezen en beweert dat hij sindsdien geobsedeerd is geweest door haar te trollen.

Aanbevolen: